Dragana Kosjerina i njen verenik odložili venčanje zbog korona virusa

Voditeljka i zubar planirali su svadbu na leto 2020. godine

  • 6
Dragana Kosjerina, dečko Dragana Kosjerina sa verenikom, Foto: Instagram/dragana.kosjerina

Lepa voditeljka RTS-a Dragana Kosjerina i njen verenik, stomatolog Bojan Perduv odložili su svadbu zbog epidemije korona virusa.

Voditeljka i zubar su se verili  krajem prošle godine, a 2020. planirali su da stanu na ludi kamen i i naprave svadbeno veselje. Međutim, zbog novonastale situacije, sve je odloženo.

- Pandemija je svima poremetila planove, poslovne i privatne. Ono što nam je svima zajedničko u ovom trenutku je osećaj neizvesnosti. Ne znamo kako će se život odvijati kroz nekoliko meseci, ne znamo ni kada ćemo moći ponovo da putujemo, okupljamo društvo... Sve smo planove, u skladu sa tim, stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak sa dinamikom situacije - rekla je Kosjerina za Blic.

Zbog korona virusa, Dragana najviše brine za svoje roditelje, a ispričala je da je pratila sve izveštaje kineskih medija i da ju je nemir uhvatio još u februuaru.

- Moja najveća briga bili su roditelji. Trebalo mi je vremena da ih uverim da moraju da se povuku i da se paze. Naši ljudi su generacijama prolazili kroz različite krize i opasnosti, postali su hrabri i prkosni. I kada treba i kada ne treba. Svima je trebalo vremena da shvate da je ovo nešto drugačije - ispričala je voditeljka

- Moram da priznam da sam ja već u februaru mesecu anticipirala razvoj situacije. Pratila sam vesti iz Kine, pratila postepeno širenje zaraze, čitala izveštaje... Stoga me je stanje nemira uhvatilo mnogo ranije nego neke ljude u mojoj okolini, čak su se i šalili na moj račun - zaključila je Kosjerina.

Dragana i Bojan pojavljuju se zajedno na javnim događajima, a važe za skladan i lep par.

Video: Ona je bila najlepši deo Beovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savana

    27. april 2020 | 22:39

    Komsinica lepa skromna kulturna vaspitana. Sve pohvale.

  • Zvele

    27. april 2020 | 23:24

    Bože kakva je Dragana ribetina pa to nije normalno.Sve najlepše ....

  • Joe

    27. april 2020 | 22:33

    Zasluzuje svu srecu ovog svijeta, nasa lepa Dragana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA