≫ 

Nakon priča o hapšenju oglasila se Slađana: Ovo je poručila bivšem kojeg je prijavila za nasilje

- Nema govora ni o kakvom mom hapšenju. Radi se o proveri dozvole kretanja koja mi je izdata od strane lokalne policije na Novom Beogradu - napisala je pevačica

  • 8
Slađana Milošević Slađana Milošević Foto: ATA images

Nakon priče da je Slađana Milošević privedena u Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici po tzv. skraćenom postupku, zbog kršenja policijskog časa, oglasila se pevačica.

Slađana je na svom Fejsbuk nalogu objavila fotograiju svoje dozvole za kretenje u vreme policijskog časa, a istakla je da nije bilo reči o hapšenju, već o proveri pomenute dozvole.

Pevačica je progovorila i o tome da li je njen bivši partner, kojeg je nedavno prijavila za nasilje, inicijator provere nadležnih organa u Sremskoj Mirovici, gde on inače radi kao policac.

- Nema govora ni o kakvom mom hapšenju. Radi se o proveri dozvole kretanja koja mi je izdata od strane lokalne policije na Novom Beogradu. Sremskomitrovačka policija, koja me je zaustavila da proveri da li imam dozvolu kretanja van Beograda - koju posedujem, nije potražila dokaz o dozvoli od beogradske policije i samo iz tog razloga sam dala iskaz o svom kretanju - napisala je pevačica.

- To pitanje će već danas biti razrešeno. Da li je moj bivši partner, mitrovački policajac Igor S., svojom inicijativom, učestvovao u ovom događaju, ne znam, s obzirom da nismo u kontaktu. Jedini drugi izvor koji je upoznat sa mojim kratkom izjavom je, za nasilje optuženi, policajac Igor S. Sto se tiče policajca Igor S., mog nekadašnjeg partnera, nije bilo nikakvih naših susreta u Sremskoj Mitrovici, pa samim tim ni uznemiravanja - piše u objavi.

- Nije mi dostavljen nikakav dokument u kome je Igoru S. zabranjen prilazak meni, što, i ako je takva istina, smatram propustom suda. Moje kretanje nije ničim uslovljeno, s obzirom da sam slobodni, uzorni, nekažnjavani građanin, bez dosijea, te nema ni osnova za medijsku ili bilo čiju tvrdnju o uznemiravanju. Nadam se da ovo nije postalo orvelijansko društvo, u kome se građanima uskraćuju osnovne ljudske slobode - napislaa je Slađana.

- Nije mi dostavljen bilo kakav dopis kojim se objašnjava puštanje Igora S. iz pritvora, niti razlozi i uslovi pod kojima se to dogodilo. Jedini moj susret sa njim, odigraće se u sudnici, gde ce se sudsko veće odrediti prema činu porodičnog nasilja i drugih prekršaja koje je nadamnom počinio - zaključila je pevačica na Fejsbuku.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рј38

    28. april 2020 | 06:34

    Бабетина....јел има она огледало?

  • DR Gane

    28. april 2020 | 09:22

    O kakvom porodičnom nasilju ti matora pričaš kad sa dotičnim nisi u braku ???? I kako i na osnovu čega ti dobijaš dozvolu za kretanje van grada ?????

  • Mrcke

    27. april 2020 | 22:30

    Ona ima neku dozvolu za kretanje u vreme pol. casa??????? Kojim povodom???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA