Biković pokrenuo novi izazov "neuspeli osmeh": Hteo sam da se nasmejem, ali...

Glumac je hteo da se nasmeje, ali ga je jedna stvar sprečila u tome

  • 5
Miloš Biković

Miloš Biković, Foto: Instagram/bikovic

Jedan od trenutno najuspešnijih i najpopularnijih glumaca Miloš Biković dane izolacije provodi u prirodi, odakle se redovno javlja svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Miloš se trudi da svojim objavama zabavi svoje pratioce, a poslednjom fotografijom ih je i te kako nasmejao, ali i oraspoložio.

Biković je pokušao da nasmejan uslika idealnan selfi, ali je jedan faktor posebno uticao na to, te je glumac napravio jednu "ludu" fotografiju.

Kako nije uspeo da bude nasmejan, on je odlučio da objavi jednu od fotografija i pokrene novi izazov na društvenim mrežama.

- Hteo sam da se nasmejem, ali nisam mogao da otvorim oči od sunca. Evo šta je ispalo... Kačimo neuspele osmehe na stori, tagujte me... 10 najluđih ću okačiti na stori - napisao je Biković ispod objave.

Njegovim pratiocima se ideja svidela, a pored komentara da ih je njegova slika nasmejala, ni ovog puta nisu izostali ni komentari devojaka koje su očarane popularnim glumcem.

"To, brate", "Lutka si prava", "Nasmejao si me", samo su neki do komentara ispod fotografije koja broji više od 250 hiljada lajkova.

 
 
 
View this post on Instagram

На этой фотке я просто хотел улыбнуться и поделиться с вами хорошим настроением, но глаза открыть не смог 😂. Улыбнулся, как смог... А у вас как (не) получается улыбаться? Отмечайте меня в ленте и в сториз, ставьте хештег #улыбниськакмилош. Самые смешные фото самых неудачных улыбок я репостну у себя в сториз. Поделимся позитивом друг с другом... Hteo sam da se nasmejem ali nisam mogao da otvorim oči od sunca. Evo šta je ispalo... Kačimo neuspele osmehe na stori tagujte me... 10 NAJLUĐIH ću okačiti na stori 😂A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

 

Video: Biković: Vaši preci su zvani da uzimaju puške i idu u rovove, od vas se traži da sedite na kauču!

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA