"Mogu li kod tebe u krevet?": Ana Sević pokazala seksi telo u bikiniju

Pevaćica je seksi fotografijama privukla veliku pažnju pripadnika jačeg pola

  • 7
Story zurka Ana Sević, Foto: ATA Images

Pevačica Ana Sević prisetila se perioda tokom prošle godine, pa je sa svojim fanovima podelila fotografiju sa letovanja na luksuznoj destinaciji.

Ana je na svom Instagram nalogu objavila dve vruće, letnje fotke na kojima pozira u kupaćem kostimu, a u prvom planu bila je njena zanosna figura koja je izazvala lavinu komentara.

Upravo ovakvim fotkama, Sevićeva je uspela da raspali maštu mnogim muškaricim, a uz provokativne kadrove pevačica je imala i jednu važnu poruku za sve.

- Sva letnja putovanja su otkazana, ali uspomene na prošla ostaju. U mislima sam već tamo. Ostanite bezbedni. Ostanite kod kuće - poručila je pevačica.

S obzirom da važi za jednu od poželjnijih žena, Ana je privukla veliku pažnju muškaraca koji nisu odoleli njnom izgledu, te u komentarima pretežno dominiraju komentari od pripadnika jačeg pola.

"Mogu li doći kod tebe u krevet?", "Ma, prezgodna si", "Prelepa si, divim ti se", "Ljubim ti stopala", pisali su pevačici ispod fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Video: Ana Sević se pomirila sa bivšim? Uhvaćeni zajedno u provodu na Kopaoniku

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA