≫ 

Dok se Anabela, Gagi i Luna svakodnevno svađaju, zbog Nine reagovala policija?

- Reagovala je i policija, sve je razbijala po stanu. Dobili su upozorenje, da ako se to ponovo da će da reaguje socijalna služba - otkrio je izvor

  • 34
Gagi, Nina - BLUR, Luna Đogani, Anabela Atijas Gagi, Luna i Nina Đogani, Anabela Atijas, Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Printskrin: Instagram/djogani__nina

I dok se Anabela Atijas i njena starija ćerka Luna Đogani svakodnevno svađaju u "Zadruzi", njena mlađa ćerka Nina Đogani je zbog njihovih svađa navodno opet doživela nervni slom.

Nini uopšte nije lako da konstantno gleda svađe i uvrede koje svakodnevno jedni drugima uputćuju njeni članovi porodice, a blizak izvor njoj ističe da se malđa Đoganijeva zbog toga oseća jako loše.

- Nina je jedne večeri doživela nervni slom zbog svega što se dešavalo u Zadruzi - otkrio je izvor za "Informer".

Zbog loma i buke koju je pravila, navodno je morala i policija da reaguje, a u slučaju da se ponovo desi ovako nešto u ceo slučaj moraće da se uključi i socijalna služba.

- Reagovala je i policija, sve je razbijala po stanu. Dobili su upozorenje, da ako se to ponovo da će da reaguje socijalna služba. Maloj Blankici je takođe teško, obično ne gledaju rijaliti pred njom - kaže izvor.

- Nina ima i napade panike jer joj se svi napolju smeju. Andrej je vrlo zabrinut za njih dve, ali i za Anabelu - zaključio je izvor blizak porodici.

Video: Anabela pričala kako su Ninu zlostavljali, pa rekla da je jača od starije sestre Lune

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    30. april 2020 | 11:01

    Ljudi moji, ova kmplet porodica nije normalna.Mogao sam ih nabrajati po imenima, ali čemu.Više nisu dostojni ni komentara , ali nam đavo neda mira.Ako Marko ne ostavi ovu histeričnu porodicu u kompletu, i on nije normalan.Ova zadruga je stvarno postala dosadna i monotona.Iole inteligentan posmatrač, unaprjed će znati šta će se desiti u svim direktnim uključenjima/emisijama, pitanja novinara i ostalim.

  • Xof

    30. april 2020 | 12:19

    Tek sad shvatam, zašto je Djogani hteo da ide na Mars.

  • Marija00

    30. april 2020 | 10:11

    Svi agresivni, svi imaju napad panike , lome, vriste . Anabela je ta koja je histericna izgleda da su cerke povukle na nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA