Ogromna vila, bazen i prelepi vrt: Evo u kakvom luksuzu Nataša Bekvalac provodi vreme tokom korone

Pevačica je izgradila pravi mali raj u Čeneju, mestu nadomak njenog rodnog Novog Sada

  • 20
Nataša Bekvalac, Čenej Nataša Bekvalac, Foto: Youtube/Paparazzo Lov // DNK, Nikola Tomić

Pevačica Nataša Bekvalac tokom trajanja epidemije korona virusa, vreme provodi sa svojim ćerkama Hanom i Katjom na svom velelepnom imanju u Čeneju.

Plavokosa pevačica odlučila je da se sa svojom porodicom skloni od gradske gužve u svoj mali raj koji je izgradila u Čenaju, mestu nadomak njenog rodnog Novog Sada.

Ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila je kako Nataša provodi svoje slobodno vreme sa svojim naslednicama i ujedno zavirili na luksuzno imanje pevačice.

Nataša je ogromnu vilu sagradila gotovo na sredini dvorišta, a iz kuće pravo se može izaći na prostornu terasu na kojoj se nalazi i bazen.

Pevačica je svoje veliko imanje potpuno izolovala, iako se u blizini njenog imanja ne nalazi se ni jedna kuća, Nataša je ipak svoje ogromno dvorište ogradila visokom ogradom.

Da je pazila na svaki kutak svog "raja na zemlji", govori i činjenica da je pop pevačica do sitnih detalja uredila i svoje prostrano dvorište koje pruža neograničene mogućnosti za igru njenim ćerkama.

Kako izgleda velelepno imanje novosadske barbike u Čeneju pogledajte u galeriji ispod.

Video: Lepa Nata ume i da kosi, latila se i pravih muških poslova

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    30. april 2020 | 11:48

    Jedna od retkih pevacica koja gleda svoja posla, ni sa kim se ne svadja, nije kupovala skupe torbe vec je ulagala u nekretnine. Peva 20 godina popularna je ima hitove, i treba da ima vilu.

  • Гаргамел

    30. april 2020 | 12:13

    Изградила такав објекат у атару , у њивама ! ? Третирање усева хемијом и истресање осоке по околним њивама није ни мало романтичан доживљај. Шума је одмор за душу а не њива.

  • Nexxx

    30. april 2020 | 11:25

    Lepo,zaista. Prosto covek da zavidi. Mogla bi estrada da odvoji neki dinar za ovu krizu,ovaj narod ih je ucinio bogatim,porez nikad platili nisu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA