≫ 

Darko tvrdi da je bez dozvole vozio dete kod lekara: "Kaznu sam već platio i to se neće ponoviti"

- Drugog izbora nisam imao, jer sam morao da vodim svoje dete kod doktora, nije imao ko, niko nije bio tu - rekao je Darko za Telegraf.rs

  • 45

Popularni pevač Darko Lazić uhapšen je juče, 29. marta, u mestu Subotište kod Brestača, jer je vozio bez vozačke dozvole i kažnjen je novčano, u iznosu od 200.000 dinara.

On tvrdi da je bio prinuđen da vozi, jer je morao da odvede sina kod lekara, a njegova majka Branka Lazić juče je za Telegraf.rs ispričala drugačiju priču.

- Ne znam da li je uhapšen. On i Marina otišli su kod njenih, da budu malo zajedno, jer naredna četiri dana to neće moći zbog policijskog časa. Znam da je Marina vozila kada su krenuli, a šta je dalje bilo stvarno ne znam - rekla nam je Branka juče.

Međutim, Lazić sada kaže u izjavi za naš portal da je njegov sin imao temperaturu i da ga je odvezao kod lekara.

- Što se tiče jučerašnjeg zaustavljanja policije i privođenja, moram da kažem da drugog izbora nisam imao, jer sam morao da vodim svoje dete kod doktora, nije imao ko, niko nije bio tu, dete je dobilo temperaturu i ja sam to morao! Jedva čekam da prođe sve ovo da ponovo počnem da polažem, jer želim ponovo da položim. Naravno, ja sam svoju kaznu platio već danas i to se neće ponavljati više, što se tiče toga samo ću da kažem da sam morao, jer nije mogao niko drugi da vozi. Dete je dobro, hvala Bogu, imalo je samo temperaturicu. To je, eto, to je sve prošlo i to je to - rekao je Lazić za Telegraf.rs.

Podsetimo, Lazić je krajem marta priveden, jer je za vreme policijskog časa, kada je zabranjeno kretanje, vozio automobil po Bogatiću, kod Brestača. Tada je kažnjen sa 150.000 dinara, a kako je sada napravio novi prekršaj, ukupno će morati da plati 200.000 dinara.

Video: Zašto??? Darko Lazić sam sebe ošišao u izolaciji, rezultat je presmešan

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    30. april 2020 | 17:40

    Kakav zatvor,Laza na duzi period.

  • Zuja

    30. april 2020 | 17:43

    Pre 10 godina se vraćao sa svadbe , milicija me zaustavila dunuo 0.8 ode dozvola na tri meseca , platio još kaznu nekoliko hiljada . Podržavam zakon i saobraćajnu miliciju da nema uopšte tolerancije ni na alkohol ni bilo šta drugo . Zarekao sam se neću piti , kad vidim kakve nesrece se dogadjaju , uvek mi prodje kroz misli šta da se tad nešto desilo ? Ne treba imati milosti za njega , zatvor ! Tamo neka podobro razmisli o svemu , ali ne tipa zatvor laganica gde je sve ko na estradi , već malo kod "Onih ".

  • Zoka

    30. april 2020 | 20:37

    Ovom nema pomoći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA