Jedna je Lepa Brena: Spektakl od sat vremena u Skupštini grada uz hitove za sva vremena

Koncerti "Beograd pobeđuje" tokom trajanja vanrednog stanja se organizuju svakog ponedeljka, srede i petka, a današnji, prvomajski održala je upravo balkanska zvezda Lepa Brena, čimeje još jednom pokazuje da ima veliko srce

  • 26

Danas iz Skupštine grada za sve koji se bore protiv korona virusa u Srbiji i sve one koji ostaju kod svojih kuća čuvajući sebe i druge tačno, Lepa Brena održala je koncert za pamćenje.

Spektal je trajao sat vremena, a mogli ste da ga pratite uživo na portalu Telegraf.rs. Ukoliko ste ga propustili, snimak možete pogledati na vrhu teksta.

Koncerti "Beograd pobeđuje" tokom trajanja vanrednog stanja se organizuju svakog ponedeljka, srede i petka, a današnji, prvomajski održala je upravo balkanska zvezda Lepa Brena, čime je još jednom pokazala da ima veliko srce.

Nastupi "Beograd pobeđuje" se održavaju pod pokroviteljstvom Grada Beograda i CEBEF-a, a za građane su pevali do sada: Željko Joksimović, Tijana Bogićević, Saša Kovačević i Tropiko bend, a svoju virtuoznost je pokazala i Jela Cello.

Pratite Telegraf.rs, ostanite kod kuće, čuvajte sebe i druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sova

    1. maj 2020 | 19:45

    Ima dosta slicnih melodija.

  • Viktor

    1. maj 2020 | 20:25

    Samo sam brzo prebacio kanal na seriju.

  • Suzana

    2. maj 2020 | 02:13

    Neka peva, živa bila!!! Ali toliko su mi postali omraženi ti pevači da nemam reči. Razumem da ne zarađuju svi mnogo. Ipak je Brena jedna velika zvezda koja je itekako bila u prilici da pomogne. Da oni ne doniraju ni dezinfekciona sredstva, ne kupe bar jedan respirator, bilo šta! Zapanjena sam. To bi bilo za te iste ljude kojima pevaju i od kojih žive. Velika sramota! Ovo će da prođe, a njima lično posle toga na veseljima ni dinar ne bih dala, niti ih kitila. Mada ja za takve pevače i veselja nemam ni izbliza priliku. Ako je neko tajno donirao, izvinjavam se i ZAHVALJUJEM U IME SVIH NAS KOJI NISMO U ZAVIDNOJ FINANSIJSKOJ SITUACIJI!!! HVALA VELIKO NOLETU, ANI, SVIMA... POSEBNI STE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA