≫ 

"Nedostaješ mi...": Sloba Radanović objavio do sada neviđen snimak pokojnog oca Dušana

Fanovi su odmah rečima podrške pokušali da uteše Radanovića

  • 16

Pevač Slobodan Radanović podelio je sa svojim pratiocima do sada neviđen snimak njegovog oca Dušana, koji je preminuo 31. decembra 2019. godine.

S obzirom na to da se danas navršava tačno 4 meseca od Dušanove smrti, pevač je evocirao uspomene na svog oca, te je objavio snimak iz nekih bezbrižnijih i srećnijih dana kada je uživao u njegovom društvu.

Na snimku se može videti kako Slobin otac pokušava da vežba i uradi zgibove, međutim, to mu ne uspeva, a u pozadini  se čuje pevačev smeh.

- Četri meseca bez tebe. Nedostaješ mi - napisao je Sloba i postavio emotikon srca.

Pevačeva objava rastužila je njegove pratioce koji su na sve načine pokušali da uteše Slobu.

"Lepo je imati ovakve uspomene", "Verujem da te čuva i da je ponosan na tebe", "Slobo uz tebe smo", samo su neki komentari podrške neutešnom pevaču.

Video: Sloba peva za svog pokojnog tatu

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    2. maj 2020 | 10:54

    Da li on može mirno da spava? Ostavio ženu na najgori mogući način kao da mu je bila najveći neprijatelj, šutnuo ljubavnicu kao krpu, a kleo joj se da je voli najviše na svetu, pevao neki sat posle smrti oca... I to sve pred kamerama! Šta li tek radi kada se ugase?! Nadam se da je tačna izreka- SVAKOME PO ZASLUZI!

  • Jeca

    1. maj 2020 | 21:53

    Koliko se trudi da se opere šta je pevao i slavio doček na dan kad mu je otac umro, ali ne shvata da ovim samo ljude iznova podseća na tu sramotu!

  • Zora

    2. maj 2020 | 00:16

    Propade žaleći tatu na instagramu, a kada je umro pevao je isto veče i žvalavio se sa onom ženom. Nema taj osećanja, gledali smo to u više navrata. Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA