≫ 

Brat Željka Joksimovića u rodnom mestu svog oca: Uživao u prirodi, a onda i raspalio roštilj

Deluje da mu izolaciija nije teško pala, te da je spas potražio na selu koje mu, sudeći po osmehu na licu, i te kako prija

  • 6
Saša Joksimović Saša Joksimović, Foto: Marina Tasković

Naš poznati glumac i brat Željka Joksimovića, Saša Joksimović odlučio je da Prvi maj provede u prirodi, te je iskoristio priliku i posetio rodno mesto svog oca, selo Brezovica kod Uba.

Očaran prirodnim lepotama koje krase ovo mesto, ali i pomalo nostalgičan, Joksimović nije odoleo, a da kadrove ne podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

On je prvo prošetao i obišao sva mesta koja ga podsećaju na detinjstvo, a jedno od njih bila je upravo ćuprija, mostić preko reke. "Joksimovića ćuprija", napsao je on u opisu fotografije.

Međutim, Saša nije propustio priliku da raspali roštilj i prirpemi ručak, a ako je suditi po komentarima, mnogima se dopala hrana koju je glumac pripremao.

"Stazama detinjstva", "Šta bih dala da sam na tvom mestu", komentarisali su njegovi pratioci.

Deluje da mu izolaciija nije teško pala, te da je spas potražio na selu koje mu, sudeći po osmehu na licu, i te kako prija. No, da je selo jedno od omiljenijih mesta tokom ovog vanrednog stanja i obavezne izolacije govori i to da naše najveće glumačke zvezede uživaju u čarima prirode.

Tako su svoj mir daleko od gradske gužve, odnosno u prirodi pronašli i Miloš Biković, koji je na imanju svog dede, kao i glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, koji borave u kući sa pogledom na zelenilo i reku. Takođe i glumac Bane Tomašević, koji je pre nekoliko dana boravio u Topoli.

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša...

    2. maj 2020 | 06:59

    Sada ste se svi setili sela i opanaka, ognjišta... Ali samo dok ovo NE prođe. Posle ćete da budete opet NEKO?????

  • Sibin

    2. maj 2020 | 00:53

    E to je ta beogradska kvazi gospoda a na selu odrasli i to bas u nekoj selendri!!!

  • A tamo

    2. maj 2020 | 00:17

    Gde je on ne važi vanredno stanje i policijski sat, ili kako mi se čini u Srbiji on ne važi za sve, vlasnici države i poslušnici su izuzeti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA