Srpska blogerka o prevremenom porođaju: "Nisu te stavili na moje grudi, samo su te brzo odneli..."

Blogerka se posle godinu dana prisetila traumatičnog iskustva iz bolnice

  • 6
Anastasija Djuric Anastasija Đurić/Foto: Instagram/anastasija

Srpska blogerka i influenserka Anastasija Đurić danas proslavlja prvi rođendan sina Andreja, što je bio poseban povod za njeno oglašavanje na društvenim mrežama.

Anastasija se pre godinu dana prevremeno porodila, a u bolnici je zbog komplikacija pre porođaja provela dve nedelje.

- Srećan ti dan rođenja, pile moje najslađe. Moj maleni div, mali veliki čovek. Andrej danas puni godinu dana. I znam da je kliše reći ovo - ali, ne mogu da verujem - počela je blogerka u objavi na Instagramu.

- Toliko emocija dolazi sa ovom slikom, našom prvom zajedničkom, da sam morala noćas da je objavim. Pre svega radost i sreća, ona najveća. Moram reći i hrabrost! Uglavnom sve mame plaču na ovakvim slikama, ja ne znam ni dan danas kako sam našla hrabrost za ovaj osmeh - nakon dve mučne nedelje u bolnici i tog preuranjenog porođaja u budnom stanju (za šta sam rekla da u životu ne bih imala hrabrosti, ali nikad ne reci nikad) - nastavila je.

- Kad te nisu stavili na moje grudi, nego su te samo brzo odneli. I nisam ti ni glavicu videla, samo nogice... Ali znala sam da će sve biti u redu, i bilo je! I osmeh pobeđuje sve!

- Hvala ti na svemu što si me naučio, na hrabrosti, osmesima, strpljenju, snazi... Hvala ti što si od mene napravio mamu koja se isto na današnji dan rodila, i zahvaljujući tebi postala bolja osoba - napisala je Anastasija.

- Moram da priznam, faliće mi večno što tog 3. maja prošle godine nisam mogla da te čujem, dodirnem, stavim na grudi, i što sam puno čekala na to, ali imamo mi ceo život da nadoknadimo to, i zato mi oprosti ako te nekad previše gnjavim i ljubim, ali nema te reči previše u rečniku nijedne mame! Hvala ti za najlepšu godinu! Volim te najviše na svetu! - emotivna je bila blogerka.

Slike Anastasije Đurić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    3. maj 2020 | 15:53

    Influenserka i blogerka????

  • dušo

    3. maj 2020 | 13:45

    Gde baš nađe grudi.

  • Ana

    4. maj 2020 | 00:22

    Šta je ovoj ženi konkretno zanimanje? Ove dve nabrojane stvari : blogerka i influenserka su dijagnoze. Zašto? Zato što tu ,,bolest" ima 90% žena koje nemaju znanje,zvanje i obrazovanje a imaju želju da budu primećene pa glume uspešne biznismene i daju lažnu sliku srećnog i uspešnog i života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA