≫ 

Soraja uhapšena na Žabljaku

- S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima -  rečeno je iz Uprave policije

  • 69
Soraja Vučelić Soraja Vučelić Foto: Instgaram/sorajavucelic

Soraja Vučelić Masoni uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti, pišu Vijesti.me.

Kako navodi ovaj portal, sa Sorajom je uhapšena i Podgoričanka M.M. (33).

- Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dve ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nisu posedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima -  rečeno je iz Uprave policije.

Inače, javnosti nije poznato kada je Soraja i zbog čega dodala prezime Masoni.

Video: Soraja presekla prsten i objavila da je ponovo slobodna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA