≫ 

Vreme čitanja: oko 6 min.

Prostitucija, dilovanje kokaina, jedna i dalje na robiji: Zbog čega su sve hapšene srpske starlete

Vreme čitanja: oko 6 min.

Hapšene su i prvođene zbog različitih krivičnih dela koja su im se stavljala na teret, a neke i zbog "sitnih" prekršaja

  • 10
Soraja Vučelić,, Stanija Dobrojević, Maca Diskrecija, Mimi Oro Soraja, Maca Diskrecija, Stanija, Mimi Oro, Foto> ATA images, Nikola Tomić

Godinama unazad provlače se i pričaju različite priče o starletama koje ubedljivo prave najveće skandale, a poslednje u nizu jeste hapšenje Soraje Vučelić, koja se nakon hapšenja oglasila tvrdeći da je sve nesporazum.

No, nije ona jedina koja je imala problem sa zakonom, a u nastavku teksta pogledajte listu imena srpskih starleta koje su hapšene.

Prva na spisku, a i ubedljivo najviše puta privođena jeste upravo Soraja Vučelić.

Soraja Vučelić-Masoni

Jedna od poslednjih slučajeva jeste upravo njeno jučerašnje hapšenje na Žabljaku u Crnoj Gori, jer je navodno prekršila policijski čas i počinila krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Ovo nije prvi put da je Soraja završila u policijskoj stanici - pre pet godina, kao bomba je odjeknula vest da je Soraja uhapšena "u vezi sa jednom istragom ubistva" u Tivtu, ali je ona to tada oštro demantovala.

S obzirom da često putuje po svetu, osim sa domaćom Soraja je često imala problem i sa svetskom policijom jer je kršila inostrane zakone.


Međutim, najzanimljiviji podatak vezan za nju jeste taj da joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Podsetimo, kako je Telegraf JETSET tada ekskluzivno objavio, 2018. godine Soraja je proterana iz Srbije i proglašena bezbednosno rizičnom osobom. 

- Soraja je po povratku iz Crne Gore privedena na aerodromu u Beogradu, kada su je nakon zadržavanja pogranične policije prvim letom deportovali za Crnu Goru. Proglašena je bezbednosno rizičnom osobom, s obzirom na to da Srbija ima operativna saznanja da Soraja ima kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore - ispričao je tada naš izvor.

Od tada, Soraja nije smela da dođe na teritoriju Srbije, pa putuje po svetu ili boravi u rodnoj Crnoj Gori.

Nina Prlja kao "mula" u švercu 238 paketića droge iz Srbije u Dubai

Nina, nekadašnja učesnica rijalitija Parovi, uhapšena je 2016. godine zbog šverca kokaina, pod sumnjom da je deo organizovane kriminalne grupe beogradskih mula koje su krijumčarile kokain u Emirate.

Prilikom hapšenja, kod osumnjičene grupe nađeno je 238 paketića kokaina, a svaki je trebalo da prodaju za po 500 evra, što znači da je samo na tom švercu trebalo da zarade blizu 120.000 evra. Drogu su švercovali u donjem vešu ili telesnim šupljinama, čime su, nezavisno od mogućeg hapšenja, dovodili u pitanje i svoj život, pisao je te 2016. Blic.

Prilikom hapšenja na aerodromu "Nikola Tesla", paketići kokaina nađeni su u donjem vešu Jasmine P., kao i kod vođe grupe Ivana R.

Jedan paketić kokaina nađen je u stanu Nine Prlje.

Njoj je, kako je jednom prilikom priznala, fetiš da vodi ljubav na novčanicama.

- Sve je počelo tako što sam otišla na odmor sa dečkom u Dubai. Međutim, u međuvremenu smo raskinuli. Ja sam se čula sa jednim drugom Filipom, sa kojim sam bila jako dobra, a ja sam se onda u tom trenutku setila da imam vizu za Dubai. Tako sam i otišla, nakon nekog vremena on mi se svideo! Imali smo seks na novcu, što je bio moj fetiš. Plaćao mi je večere od 700 evra – započela je Nina svoju priču za "Iza rešetaka".

Policija joj je jedne noći "upala" u stan.

- Ušli su nenormalno brzo, ja sam sela na krevet. Oni su ceo stan izvrnuli sa maskama u čudnim odelima. Filip mi je rekao biće sve u redu samo se smiri. Jedan od tih maskiranih ljudi mi je rekao da je našao kokain u mojoj torbi, to je bilo pola grama. Ne znam odakle meni to tu, ja sam ranije koristila droge, ali tada ne! Njima je verovatno bilo u glavi da moraju da me hapse zbog toga - ispričala je.

Ispitivali su je 6 sati.

- Dali su mi dva ćebeta koja su bila izbušena od cigara, prljavu kašiku i izmrljanu činiju. Imala sam pravo na poziv, ja sam to odbijala jer nisam imala snage da zovem bilo koga da sam u CZ-u! Kada sam ušla u ćeliju rekla sam im da se sklone da mogu da legnem. Sutradan me je komandirica postrojila, nedeljama nisam mogla da dođem sebi - rekla je tada starleta.

Sledeća na listi je Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro.

Pre šest godina je kao bomba odjeknula vest da je tadašnja učesnica rijalitija Parovi Milica Živanović, poznatija ko Mimi Oro, privedena u slučaju elitne prostitucije. Milica je nakon ovog skandala objavila saopštenje i objasnila šta se dogodilo.

Ja nisam bila u zatvoru, već u pritvoru 48 sati koji može da se dogodi bilo kom građaninu koji i duguje račun za struju. Sa maloumnim temama i prostitucijom i kriminalom bez ikakvih dokaza ne povezujte me"- napisala je tada Mimi.

Ovo nije bio jedini problem koji je Mimi imala sa policijom.

Ona je, naime, prošle godine privedena nakon što je pretukla svog rođenog brata.

Probleme, doduše ne tako velike sa srpskim zakonom imala je i Tijana Maksimović Ajfon.

Naime, ona je napravila pravi skandal leta 2017. godine kada je zbog neprimernog ponašanja i napada na jednu devojku privedena u policijsku stanicu.

Tijana se nepristojno ponašala na Novom Beogradu, tačnije u Bulevaru Umetnosti, kada joj je policajka prišla sa molbom da se smiri.

Međutim, Maksimovićeva je počela da je vređa, nakon čega je privedena, a tužilac joj je odredio pritvor od 24 časa.

Učesnica Parova i pevačica Ema Lapin, nalazi se na izdržavanju zatvorske kazne u trajanju od četiri godine, jer je policija u njenom stanu 2017. godine pronašla šest kilograma marihuane.

Na televiziji su tada emitovani snimci policije u kojem se prikazuju paketići, vaga za merenje, novac...

Ema je nakon hapšenja kod tužioca negirala da ima bilo kakve veze za skoro šest kilograma droge koja je pronađeno u njenom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu. Nakon saslušanja, koje je trajalo više od tri sata, Emi je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je trgovala drogom.

Ema Lapin Ema Lapin, Printskrin: Youtube/Emma Lapin

Proveravale su se veze ove starlete s brojnim poznatim ličnostima jer se sumnja da je njima prodavala narkotike.

Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, prva je javno priznala da se bavi prostitucijom objavivši čak i cenovnik svojih usluga.

- To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše - izjavila je 2017. godine.

maca diskrecija Maca Diskrecija, Foto: A. Nalbantjan

Ona je čoveku tražila nekoliko hiljada evra da kompromitujući snimak na ugleda svetlost dana, zbog čega je podneta krivična prijava po redovnom postupku za pokušaj ucene.

Senada Nurkić je i prošle godine završila u medijima zbog navodnog hapšenja u jednom beogradskom hotelu zbog bavljenja prostitucijom, ali je ona to demantovala.

Sledeća na spisku je starleta Božana Vujinović.

Bosansko-hercegovačka starleta, plesačica i model, Plejboj zečica...sve je ono što stoji pored imena Božana Vujinović, poznatije i kao "Božana Neodoljiva Neumoljiva".

Ona je prošle godine uhapšena u jednom luksuznom hotelu na crnogorskom primorju u društvu čak šestorice Turaka.

Božana je takođe, bila uhapšena 2014. godine zajedno sa Mimi Oro i još nekoliko devojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji.

Na sipisku devojaka koje su imale sukob sa policijom nalazi se i ime prve srpske starlete Stanije Dobrojević.

Svojih "pet minuta" s policijom imala je i Stanija pre pet godina, kada je napravila saobraćajni prekršaj, zbog kojeg su patrolna kola krenula za njom.

- Imala sam problem sa policijom. Zaustavili su me, a ja sam, umesto da stanem, dodala gas. Napravila sam se blesava. Kaznu ću uredno da platim i ubuduće neću da se ponašam nesavesno. Iako ne pijem dok vozim, policija ima običaj da me zaustavi. Interesantno im je da malo cimaju Staniju - izjavila je tada starleta.

Video: Stanija podigla temperaturu na +46 kada se skinula

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    4. maj 2020 | 19:37

    ima li nesto do 100 eura?

  • SRPSKA CRNA GORA

    4. maj 2020 | 12:10

    A Ana Korac?

  • Sun

    4. maj 2020 | 12:10

    Sve vredne devojke, sa visokim školama i fakultetima!! Vidi se da su poštene i da nikakvih problema sa zakonom, drogom, prostitucijom nisu imale! Bas pravi idoli, koje čovek prosto mora da obožava!!! 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤑🤑🤑🤑🤡🤡🤡🤡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA