≫ 

Dunja Ilić pokazala u kakvim je uslovima živela sa pokojnim ocem: Kuća je bila puna buđi, a onda...

Nekadašnja kontroverzna pevačica otkrila je u kakvom siromaštvu je njen otac živeo poslednjih godina svog života

  • 10
Dunja Ilić Dunja Ilić, Printskrin: Instagram/ddunia_

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić objavila je fotografiju svog pokojnog oca i uz potresni opis objasnila u kakvom siromaštu je pre nekoliko godina živela sa njim.

Dunja se prisetila svog oca koji je izvršio samoubistvo pre nekoliko meseci i nostalgično se prisetila njihovih zajedničkih, lepih momenata iako su živeli u ozbiljnom siromaštvu.

- Ovo je jedan od najlepših perioda u mom životu. Ironično. Kuća je bila puna buđi, voda zamrznuta po 7 dana, peć nije dobro grejala - započela je Dunja.

Ona je objasnila kako je spokojno provodila vreme sa pokojnim ocem u prostoriji koja je bila puna miševa i koja nije imala norlmalne uslove za život.

- Noćima smo čitava 2 meseca ćale i ja sedeli sa po flašom crnog vina i gomilom hrane koju sam spremala.Pričali smo do zore kakav će biti moj zivot u Napulju, kako da skupimo novac. Ništa nije ispalo kako smo pričali, ali možda jednog dana ispadne. Onda su se pojavili miševi. Kupili smo umesto mačke psa Leposavu i šetali po snegu sa njom koliko god je ćale mogao, a da se ne umori. Poštujte i ove sad trenutke. Možda ćete ih se jednog dana sećati sa nostalgijom - piše u opisu ispod fotografije.

Podsetimo, otac pevačice Dunje Ilić, Jovan Ilić, oduzeo je sebi život 21. septembra, samo dan nakon što je njegova ćerka pokušala samoubistvo i u lajv uključenju na društvenim mrežama ga optužila da ju je zlostavljao kada je imala pet godina.

Video: Sloba podelio nikad objavljeni snimak oca Dušana i raznežio fanove

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    4. maj 2020 | 18:30

    Meni je to sad malo nejasno... Secam se da sam citao bas nedavno ovde kako su bili imucni i imali stanove il sta vec a sad ovako...

  • Boban

    4. maj 2020 | 16:51

    Sobzirom na to da nikad ništa pošteno nisi radila u zivotu i to ti je previše.

  • Niki

    4. maj 2020 | 21:45

    Dokaz da kad imas ne sili se. Bili milioneri pa postali prosijaci. Zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA