Ostala je bez kuće, a onda ju je pozvala Ceca: Ono što joj je tada rekla Slađa nikad neće zaboraviti

Pevačici je dom bio uništen, a ona joj je odmah ponudila krov nad glavom

  • 2
Kuća, Ceca Ražnatović, Slađa Alegro Ceca i Slađa Alegro, Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pevačica Slađa Alegro važi za jedan od najboljih vokala na domaćoj estradi, a ona je sada otkrila sve o dugogodišnjem prijateljstvu sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Pre nego što je postala poznata široj javnosti, Slađa je ogromnu podršku dobila od Cece, a prisetila se i kako su se upoznali.

Naime, pre nekoliko godina Ceca je tada još uvek nepoznatu Slađu koja je nastupala sa Alegro bendom, pozvala da zajedno sa ostalim članovima pevaju na proslavi Nikoljdana u njenom velelepnom domu na Dedinju.

- Zove mene moj kolega i kaže da nas je zvala Ceca da pevamo slavu kod nje. Ja kažem: "Dobro, a koja Ceca?!" On kaže:"Svetlana Ražnatović" - ispričala je Slađa.

Ona je otkrila da je ostala šokirana pozivom velike regionalne zvezde, a upravo tada počinjen njeno intezivno druženje sa Svetlanom.

- Sećam se kao da je juče bilo, mutila sam neki šlag… I ne verujem šta čujem! Kažem mu: "Ček da dođem sebi, zvaću te kasnije malo". Pita me majka:"Šta ti je?", ja joj kažem: "Sunce ti je*em, zvala me Ceca da pevam na njenoj slavi". Pita me i ona koja Ceca, ja kažem: "Ceca, nema druge". Bio je to šok za nas - objasnila je Slađa.

- Ali, čula je ona za nas, ne znam kako, za pesmu, mora da joj se svidelo. Preko Bilje Spasić je došla do našeg broja i pozvala nas da radimo - prisetila se pevačica u intervjuu za Svet.

S obzirom da od tog momenta njih dve postaju dobre prijateljice, Ceca je čak svojoj Slađi ponudila i krov nad glavom kada je njen porodični dom stradao u poplavama u Obrenovcu 2014. godine.

- Ceca me je zvala stalno i dok mi se praznila baterija rekla mi je da dođem kod nje sa porodicom i sestrom da živim - prisetila se svojevremeno Slađa.

Video: Kako se druže Slađa Alegro i Seka Aleksić: Volimo da jedemo, volimo da spremamo

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA