Mila Jovović pokazala kako doji četvoromesečnu ćerku i izazvala oduševljenje: "Ti si hrabra mama!"

- Cenim ovaj period naših života, mnogo - poručila je Mila

  • 5
Milla Jovovich, Mila Jovović Mila Jovović, Foto: Profimedia/JOERG KOCH/AFP

Američka glumica srpskog porekla Mila Jovović (45) porodila se 2. februara 2020. godine, u 45. godini života, i na svet je donela devojčicu.

Lepa Mila uživa u majčinstvu i svojoj trećoj ćerkici koju je dobila sa suprugom Polom Andersonom.

Ona je sada objavila fotografiju na kojoj doji svoju naslednicu, napisavši da joj je to najdraži deo dana.

- Toliko sam zahvalna na ovim tihim momentima sa mojom bebom - počela je Mila.

- Nega nje je jedno od mojih najdražih doba dana. Taj mali kolačić gleda me očima punim duše, malenim ručicama, neverovatnim mirisom, lepršavom kosom. Cenim ovaj period naših života, mnogo. Tako kratak zalogaj u mom životu, ali onaj koji će donositi najslađe uspomene kada se osvrnem - napisala je prelepa glumica.

Usledilo je mnoštvo pozitivnih komentara, a čini se da je Mila svojom objavom ohrabrila mnoge žene da učine isto i podele ovakve momente.

"Predivno, prelepe ste", "Ti si hrabra mama", "Isto je i ovde", "Hvala ti na ovome", "Zaista fantastična fotografija, prirodna i prelepa", "Ohrabrujete da činimo isto, hvala vam", neki su od komentara.

Podsetimo, Mila je sa naslednicom prošla kroz težak period nedelju dana nakon što ju je rodila, budući da je mala Ošin Lark Eliot Jovović Anderson dobila teži oblik žutice.

- Nema ničeg slađeg nego da vidite svoju decu kako se vole i cene zajednički provedeno vreme. Dašijel se ne može zasititi svoje sestre i hrani je kada god može. Ošin ima žuticu koje ne može da se reši i cele nedelje smo u bolnici. Rekli su da mora da pije što više mleka, jer će tako brže ozdraviti. Ipak, vrlo brzo zaspi tokom dojenja, pa smo morali da uvedemo hranjenje na flašicu kako bi dobila što više mleka - napisala je Mila tada na Instagramu.

- Malena ima toliko ogrebotina na petama, da su morali da joj vade krv i rade testiranje antitela. Srce me boli kad mislim o tome. Ipak, nadamo se da će test krvi koji smo danas radili pokazati da je bolje - dodala je Mila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    5. maj 2020 | 15:12

    Dosadile vise .

  • Mila

    5. maj 2020 | 19:11

    Ako su ona i ova Kloi Savinji postale mame sa 44-45 godina nadam se da ima jos nade i za mene sa 39...

  • nikolas

    5. maj 2020 | 12:24

    PREDIVNO JE DANAS VIDETI MAJKU KOJA DOJI SVOJE NOVORODJENCE!!! NEKA VAS BOG CUVA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA