≫ 

Snimak iz unutrašnjosti izgorele kuće Sinana Sakića: Protiv njegovog sina podneta krivična prijava

Sinanova udovica Sabina danas je podnela i krivičnu prijavu protiv Rašida Sakića, Sinanovog sina iz prvog braka, za kog misli da je podmetnuo požar u kući

  • 0

Kuća Sinana Sakića u Loznici izgorela je u potpunosti, u požaru koji je izbio rano jutros.

Vatrogasci nisu uspeli da obuzdaju požar koji je, kako saznajemo, krenuo iz spavaće sobe.

Sada vam donosimo ekskluzivni snimak iz unutrašnjosti potpuno izgorele kuće.

Video pogledajte na početku teksta.

Ćerka Sinana Sakića, Đulkica Sakić Amzić, na koju se vodi kuća, sa decom i suprugom živi u Švajcarskoj, a kako nam je nedavno rekla - brat Rašid Sakić mesecima joj šalje preteće poruke, što je prijavila policiji.

Sinanova udovica Sabina danas je podnela i krivičnu prijavu protiv Rašida Sakića, Sinanovog sina iz prvog braka, za kog misli da je podmetnuo požar u kući.

Podsetimo, Rašid je Sinanov sin iz prvog braka koji je bio pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora, zbog ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, 22. maja 2002. godine u Loznici.

Sinan je za života ispričao da je samo jednom bio sinu u poseti.

Rašid je, podsetimo, 29. januara 2020. godine polomio nanogicu i pobegao iz kućnog pritvora u kojem je zbog razbojništva bio od 14. avgusta 2019. godine.

- U 5.40 sati juče sistem je registrovao oštećenje transmitera, to jest nanogice. Izlaskom na teret utvrđeno je da nije na adresi na kojoj izdržava meru i poverenik je odmah obavestio nadležni sud o tome - potvrđeno je tada iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde.

Za problematičnim sinom legende narodne muzike policija je tada raspisala potragu, ali on još nije pronađen.

Sinan o Rašidu

Sinan je priznao da je sina u zatvoru posetio samo jednom, dok ga u bolnici nije obišao.

- Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog... Kako je to moglo da se desi?! I onda sam rekao "ne, ja ni u snu ne idem". Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: "Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti" - ispričao je tada Sinan.

Kako je rekao, nikada niko nije rekao da je njegov sin pucao nakon što su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga. Štaviše, otac mu je samo jednom otišao u posetu. Jednom, i nikad više.

- Njemu su 4 metka pucana u leđa, i on se branio i pucao je i on. I to niko živi nije pomenuo u životu! Niko živi, nikada...a četiri metka pucana u leđa. I danas dan, narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete ja sam voelo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda - počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA