≫ 

"Samo me hejtuj, dok ja zarađujem": Nova pesma Bake Praseta na samom vrhu trendinga

"Sve vas volim" je nova pesma popularnog jutjubera

  • 10
Baka Prase, Bogdan Ilić Baka Prase, Foto: Instagram/bakaprase

Najpopularniji domaći jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase objavio je novu pesmu koja ga je brzinom svetlosti lansirala na sam vrh trending liste.

Bogdan je ovog puta odlučio da nikog ne proziva, ne psuje i ne hvali se svojim skupocenim automobilima, već da za svoje fanove snimi nešto emotivno.

- Sve vas volim - naziv je njegove nove pesme.

Nedugo nakon objavljivanja pesma je dospela na prvo mesto trending liste, a danas tri dana nakon objavljivanja ona se i dalje nalazi na prvom mestu pomenute liste i broji više od dva miliona pregleda.

Da je opasna konkurecija i domaćim pevačica, govori i činjenica da je Bogdan svojom novom pesmom uspeo da sa prvog mesta trending liste skloni popularni rep dvojac Jalu Brata i Bubu Korelija, koji su nedeljama držali svoj tron.

Iako je je svoje fanove navikao na video snimke šaljivog sadržaja, njegova emotivna pesma posvećena upravo ljudima koji ga vole oduševila je mnoge.

"Volimo i mi tebe", "Tata ove scene", "Pesma brutalna, klanjam ti se", "Pesma grmi", neki su od komentara.

Video: Voyage i Breskvica sa osmehom o pesmi u kojoj ih je isprozivao Baka Prase

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Discovery

    5. maj 2020 | 22:18

    Nekako mi žao ovog lika. Kompleksi su čudo.

  • Ujka Zitko PFK

    5. maj 2020 | 22:09

    Ja kad sam bio klinac uzori su mi bili: Goku,pokemoni,digimoni,simpsoni... sakupljali smo tada slicice,postere... Ovi danasnji klinci,uzori su im neki: youtuberi,fitnes treneri,kriminalci,starlete,fejzbuci,hipstagram... Zlo vreme doslo ljudi moji.🤦‍♂️

  • cccccc

    5. maj 2020 | 22:42

    @Ujka Zitko PFK Uzori su ti bili Simsonovi i pokemoni? Sta, isao si gradom i vikao "pika pika" i imitirao pokemone? Al ga lupi majko mila. Znas li uopste sta znaci rec "uzor"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA