≫ 

Razvodi se Marija Karan nakon 6 godina braka sa holivudskim producentom

Glumica navodno razvod krije čak i od najbližih, a donela je odluku da ostane u Los Anđelesu

  • 12
Marija Karan Marija Karan/Foto: Antonio Ahel

Glumica Marija Karan (38) navodno je stavila tačku na svoj šestogodišnji brak sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom (44).

Bez obzira na razvod, Marija je odlučila da zbog sina kog je dobila u braku sa Džoelom, nastavi da živi u Los Anđelesu, navodi Blic.

Marija i njen bivši suprug sudobonosno "da" izgovorili su pre šest godina, a glamurozna svadba upriličena je i u Los Anđelesu i u Beogradu, gde su se na večnu ljubav zakleli u crkvi Ružici koja se nalazi na Kalemegdanu.

Iako je njihova ljubav delovala idilično, ali i kao ona ljubav za ceo život, nakon mnogobrojnih nesuglasica nedavno su podneli papire za razvod braka.

- Marija i Džoel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog, to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog - ispričao je izvor blizak glumici za gore pomenuti list.

Izvor takođe tvrdi da je Marija potpuno posvećena majka, međutim kada je njen sin malo porastao, lepa glumica želela je da se vrati poslu, a kako nije uspela da ostavri angažman u Holivudu morala je često da putuje za Srbiju kako bi radila svoj posao.

 
 
 
View this post on Instagram
First time in La 12 yrs ago dinner @beverlyhillshotel with this guy !A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

- Ona je u početku bila preokupirana brigom oko njihovog sina Marka Lea, ali kada je dečak porastao, uželela se rada i glume. Iako je Džoel poznati producent u LA, on joj nije pomogao da se probije na tamošnje tržište. Da li je razlog ljubomora ili što je želeo da ona bude posvećena sinu, kada on većinu vremena nije kod kuće, ne znam, ali se ona žalila da joj je prilično monotono što ne radi.

- Prema njenim rečima, on joj je govorio da mora još da usavrši dikciju i akcentovanje engleskog jezika, te da u ovom trenutku nema projekta koji bi mogao da je primi sa njenim znanjem glume. Zato je Marija u nekoliko navrata dolazila u Srbiju kako bi glumila, čak je u seriji "Pet" prošle godine bila na setu sa sinom - otkrio je izvor.

Marija Karan Marija Karan, Foto: ATA images

Lepa glumica je zbog sina odlučila da ostane da živi u Los Anđelesu, a kako bi obezbedio najbolje za svog sina, Džoel je obećao pozamašnu alimentaciju.

- Marija će nastaviti da živi tamo, za sada u kući u kojoj je i do sada živela sa sinom. Kako sam načula, Džoel se iselio u stan. Ona će sada probati ponovo da se aktivira tamo na kastinzima za filmove, a otvorena je i za sve što se bude radilo u Srbiji. O odnosu sa Džoelom skoro da ni sa kim ne priča, ali u trenucima kada se jadala prijateljima to je uglavnom bilo vezano za to što on puno radi, sve češće je odsutan od kuće, dok je ona sa detetom i bez angažmana, makar povremenog. Međutim, niko nije slutio da bi to moglo dovesti do razvoda - rekao je izvor.

Zbog poslovnih obaveza koje je Džoel konstantno imao, Marija je i na putovanja išla sama ili sa sinom.

- Lubin je producent koji uvek radi na nekoliko ostvarenja i ljudima u tom poslu uvek je teško da usklade privatan i poslovan život. On retko kada ima više od nekoliko dana odmora, zbog čega je Marija uglavnom sa sinom putovala ili sa prijateljicama. To ih je verovatno i udaljilo - naveo je izvor.

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Имре

    5. maj 2020 | 23:34

    Док нисам видео слику млађаног Џоела ништа ми није било јасно,а онда сам полако почео склапати коцкице...

  • Pa sad.....

    6. maj 2020 | 07:45

    Pre neki dan bajkovite slike njenog rodjendana , a danas razvod !!??

  • Tina93

    6. maj 2020 | 10:21

    Pa sta bi sa bajkovitim rodjendanom i tortom i "We love you Marija".... E to je ono instagram je jedna veeeeelika laz i glumljenje srece i idile.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA