≫ 

Rodići slave Đurđevdan! Trudnu Bogdanu ljube u stomak, a Ceca je uživala na svoj način

Kad su se svi okupili slavlje je moglo da počne, a onda je Bogdanina sestra Bojana prenela dobar deo atmosfere

  • 12

Porodica Rodić, roditelji i sestre Bogdana Rodić, snajke Svetlane Cece Ražnatović, danas, 6. maja, proslavljaju Đurđevdan u svojoj porodičnoj kući u Titelu.

Slavlje u porodici Rodić počelo je još juče, kada im je u goste došla Ceca sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić i njenom porodicom.

Pevačica je kod prijatelja u Titel stigla dan ranije kako bi prisustvovala lomljenju kolača i maksimalno ispoštovala Bogdaninu porodicu.

I nakon što su se svi okupili, slavlje je moglo da počne, a onda je Bogdanina sestra Bojana na društvene mreže prenela dobar deo atmosfere.

Bojana je objavila  video na Instagram storiju, gde može da se vidi slavlje, a u centru je upravo bila Cecina snajka, koja je ušla u deveti mesec trudnoće.

U jednom trenutku Bojana je poljubila sestrin stomak, jedva čekajući da se beba rodi: "Tetka ne može da dočeka bebu", napisala je Bogdanina sestra.

Podsetimo, Ceca je na svom Instagram nalogu juče objavila kako uživa na imanju svoji prijatelja u Titelu

Titel... Lepota - napisala je Ceca juče uz jedan od videa koje je objavila.

Kako je sinoć počelo slavlje u porodici Rodić pogledajte u videu na početku teksta, a kako je Ceca juče uživala na imanju svoji prijatelja pogledajte u videu u nastavku teksta.

Video: Ceca otišla kod Veljka i Bogdane u Titel, snimci su nestvarni

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA