≫ 

Kristijana su prvi put uhapsili kada je imao 14 godina: "To je bio odlazak na neki drugi svet..."

- To što sam doživeo za mene nije bio zavor, pritvor. To je za mene bio kao odlazak na neki drugi svet, pravo u pakao - priznao je Golubović

  • 5
Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Kristijan Golubović (50) javnosti je poznat kao jedan od žestokih momaka i njegova kriminalna prošlost poznata je celoj Srbiji, a sada je odlučio da do detalja ispriča kako je sve počelo i kako je izgledalo njegovo prvo hapšenje.

Golubović je otkrio detalje svog prvog privođenja koje se dogodilo još tokom , koji su ostali duboko urezani u njegov um.

- Bio sam u osnovnoj školi i došli su i odveli me na isleđivanje bez roditeljskog prisustva. Bio je tu jedan dečak koji je bio kao dobro dete i iz ugledne porodice. Odjednom je počeo da troši sve više i više novca - započeo je priču Kristijan za "Glamur specijal".

Kristijan je tada po njegovoj priči nedužno priveden za delo koje nije počinio, a maltretiranje koje je tada doživeo u policijskoj stanici obeležilo je njegovo detinjstvo.

- Njegova porodica je otkrila da su im nestali neki zlatni novčići i onda je sumnja pala na mene, jer sam ja bio nestašno dete. U stanici su me tukli, dete od nepunih 14 godina, gasili su mi cigarete na rukama, i danas imam ožiljke od toga - ispričao je.

Kada mu se ukazala prva prilika, Kristijan je iskoristio nepažnju policijskih službenika i pobegao kroz prozor pravo kući.

- Čim se ukazala situacija iskočio sam kroz prozor i pobegao kući. Kada me je majka videla, nije mogla da veruje kako izgledam. Samo sam joj rekao: "Majko, mene više niko neće da bije. Ako dođu, ubiću ih" - ispričao je Kristijan.

Video: Kristijan Golubović izašao iz zatvora pa se odmah uključio uživo na Fejsbuk, a pesma u pozadini...

Kasnije je taj dečko priznao sve delo zbog kog je Kristijan priveden, a njegov otac ga je lično odoveo u policiju, a sve ovo uticalo

- To što sam doživeo za mene nije bio zavor, pritvor. To je za mene bio kao odlazak na neki drugi svet, pravo u pakao. Tada se nešto prelomilo u mojoj duši i moj životni put je bukvalno posledica tog jednog događaja. Sve se promenilo, počeo sam da namerno radim loše stvari jer sam u glavi imao misao o tome kako bio dobar ili loš, opet će isto da mi se desi -  ispričao je Golubović.

- Naravno, kasnije sam shvatio da sam time samo sebi napravio zlo, ali tada sam bio mlad i nisam mogao da shvatim to - priznao je Kristijan na kraju.

Video: Hapšenje Kristijana Golubovića

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    7. maj 2020 | 12:27

    Ovog stalno neko hapsi bez razloga. Isto je govorio da mu se gade dileri i narkomani pa ga uhvatili sa narkoticima ispred crkve. I tad je pretpostavljam bio nevino uhapsen.

  • WILSON

    7. maj 2020 | 13:03

    Ima 50 god. Bio u zatvoru 36 god.a jeste opasan momak....

  • Jovo

    7. maj 2020 | 15:01

    Recite mi sta je ovaj plemenito i dobro napravio da ga respektujem .Na zalost nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA