"Meni je Bog na silu oduzeo porodicu. Oni je imaju, zdravi su, ne razumem zašto to rade!"

- Meni je mučno da gledam te scene svađanja, urlanja, skakanja... - rekla je Rada

  • 6
Rada Manojlović, Luna Đogani, Anabela Atijas Rada, Anabela i Luna, Foto: ATA images, Nikola Tomić

Pevačica Rada Manojlović prokomentarisala je Anabelu Atijas i njen odos sa ćerkom Lunom, a obzirom da ona i Đoganijeva imaju istog menadžera, pevačica je progovorila i o temi nastupa.

S obzirom da je Rada već imala sukob sa Anabelom zbog njenih oštrih komentara koje je uputila na račun Luninog učešća u prvoj sezoni "Zadruge" i njen veze sa tada još uvek oženjenim Slobodanom Radanovićem, Manojlovićeva je ovog puta pazila šta priča.

- Slabo palim TV, ali sam upućena u to što se dešava na imanju u Šimanovcima zbog video klipova koje vidim na društvenim mrežama i vesti na portalima - istakla je pevačica za "Star".

Pevačica je otkrila da njeoj veoma teško pada da gleda porodične svađe, pa istakla da svakog od njih troje, Anabelu, Gagija i Lunu žali

- Meni je mučno da gledam te scene svađanja, urlanja, skakanja... Majke mi, meni je sve to mučno. Imaš porodicu i zdravi ste, pa čemu sve to onda?! Žao mi je svakog od njih ponaosob. Svako ima neku svoju priču i muku, nezahvalno je stati na bilo čiju stranu - otkrila je Rada.

Rada je ovog puta stala na Luninu stranu, te istakla da ne razume Anabelino mešanje u vezu svoje ćerke.

- Ne shvatam Anabelu. Treba da pusti Lunu da bude u toj vezi. Ne treba da joj se meša. Nek Luna sama udari glavom, pa nek shvati da li je to za nju ili nije. Meni je Bog na silu oduzeo porodicu, tako da kažem, pa ne mogu da shvatim da neko može da pravi takve situacije kad su svi na okupu i živi su i zdravi - dodala je Manojlovićeva.

S obzirom da Rada i Luna imaju istog menadžera koji je zadužen za zakazivanje nastupa, Manojlovićeva je prokomentarisala i tu temu.

- To da li su joj nastupi prazni ili ne, to je do nje. U to ne ulazim niti pričam sa menadžerom o tome. Ne znam koliko je imala nastupa niti koliko je bilo ljudi. Isključivo gledam sebe - završava Rada.

Video: Niko kao ona! Rada se javno zahvalila JK na podršci posle incidenta

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karakter?

    7. maj 2020 | 19:27

    Ponovo ćeš da menjaš mišljenje i da se pravdaš kao i posle Z1, kada si osudila i majku i ćerku pa se posle pravdala.

  • DarkoBn85

    7. maj 2020 | 14:57

    Pametnija si kad pjevas. Cuj Bog joj uzeo najmilije. Rado, Bog ne uzima, vec je Bog milostiv i prasta. Procitaj Bibliju pa se informisi i ne uzimaj uzalud ime gospoda Boga svoga (Prva Bozija zapovjest)

  • Ja

    7. maj 2020 | 19:31

    Aj bre ne lupaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA