≫ 

Ima vile i vikendice, a žali se da nema šta da jede: Nada poslala Milošu paket hrane i pola jagnjeta

On je pozvao Nadu da bi proverio kako ona provodi dane, ali joj se usput i požalio kako mu je mala penzija i kako, navodno, nema šta da jede

  • 17
Miloš Bojanić, Nada Topčagić, paket Miloš Bojanić i Nada Topčagić, Foto: ATA images, Shutterstock

Pevač Miloš Bojanić (69), s obzirom na svoje godine, već dva meseca ne sme da izlazi iz svog doma zbog mera koje je uvela Vlada Republike Srbije uslede epidemije korona virusa.

No, pevač se vrlo često čuje sa svojim kolegama, a nakon što se požalio Nadi Topčagić, nije ni očekivao kakvo će ga iznenađenje sačekati od pevačice.

Ona se trenutno izolovala sa svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem na planini Tari, gde imaju vikendicu. Miloš Bojanić je, s druge strane, u svojoj porodičnoj kući sa suprugom Brankom.

On je pozvao Nadu da bi proverio kako ona provodi dane, ali joj se usput i požalio kako mu je mala penzija i kako nema šta da jede. Pevačica mu je u tom trenutku poručila da to nije moguće, jer ima ogromnu vilu i novca, a kada se Miloš iskukao na sav glas, Nada je odlučila da mu pošalje brzom poštom pun paket hrane.

- To vam je živa istina. Čuo sam se Nadom i ona se pohvalila kako komšijama na Tari deli hranu. "Imam tri jagnjeta u frižideru, sve meso smo osušili, spremili zimnicu", govorila mi je Nada preko telefona. Poručio sam joj da sam ja u velikim mukama i da nemam šta da jedem. Ali to nije sve, priznao sam joj i da mi je mala penzija, koja iznosi svega 120 evra - otkrio je pevač za Blic.

Nakon što se požalio svojoj koleginici, ona je odlučila da mu kao prava drugarica pomogne u nevolji, te je na Miloševu kućnu adresu poslala ogroman paket pun hrane.

-Iznenadio sam se kada sam ugledao kurira koji mi je doneo u paketu pola osušenog jagnjeta, tri litre kuvanog paradajza, tri-četiri tegle meda, kiselih paprika, ajvara. Nema šta Nada nije spremila. Nakon toga sam ja pozvao i rekao da sam se šalio, da moja supruga Branka izvrsno kuva i da nije bilo potrebe za tim. Ali ona je bila vickasta i odmah mi je odgovorila: "Jedi sad kad nemaš ništa" - ispričao je Miloš.

Video: Ovog retkog lepotana vozio je Tito, a sada je u rukama Miloša Bojanića

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    7. maj 2020 | 15:50

    Evo ga sad i ovaj iz vile kuku nemam para,državo daj pomoć!!!🤮 šta je sa ovim pevačima pa valjda si ostavio nešto za crne dane.

  • madjar

    7. maj 2020 | 14:47

    Ovo je bas pretjeralo zar nemate sta drugo i korisnije da pisete mjesto ovoga nas dno da nemoze biti veće

  • Nikola

    7. maj 2020 | 14:44

    Da mi se svi kopcamo na ledja pa verujemo da mu je penzija 120e s obzirom da vec dugo ne peva ozbiljno kao nekad a placa porez na tu vilu. Kuka a zivi u vili. SRAM TE BILO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA