Potresna ispovest Sandre Rešić o sestri koja pobeđuje opaku bolest : "Za sat je izgubila kosu"

- To je počelo kao kancer grla, pa se proširilo na štitastu žlezdu, koju su morali da joj izvade - otkrila je pevačica

  • 0
Sandra Rešić Sandra Rešić, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Sandru Rešić život nije nimalo mazio, pa su je kroz isti snalazile razne nevolje, a sada je pevačica odlučila da se otvori i ispriča potresne detalje koje poslednjih meseci proživljava uz sestru Amelu Rešić, koja je bolovala od opake bolesti.

Najstarija Sandrina sestra, Amela, već 17 godina živi u Americi, a Rešićeva je ispričala kroz kakvu je golgotu prošla tokom trajanja borbe sa rakom koji je trenutno u fazi povlačenja.

- Mi smo prošle godine uspeli da sakupimo novac za Amelu. Njoj je kancer u remisiji, odnosno povlačenju. To je počelo kao kancer grla, pa se proširilo na štitastu žlezdu, koju su morali da joj izvade, pa su tu malo napravili haos. Kancerogene ćelije su bile slobodne pošto su uklonili štitnu, sva sreća da nije otišlo na pluća - ispričala je Sndra za "Srpski telegraf".

Pevačica je otkrila da su na vreme uspeli da sakupe novac koji je bio neophodan, međutim strašne stvari koje su se događale njenoj sestri kao posledica hemoterapije, zauvek će ostati urezane u njeno sećanje.

- Ali na vreme smo sakupili novac za tri glavne hemoterapije, gde je ona imala strašno gađenje. Ona je bukvalno izgubila kosu za jedan sat. Sada je sve to u povlačenju, ona je dobro, hvala Bogu. Kontroliše sve tabletama. Čujemo se, rekla mi je da se ne sekiram i da će sve biti okej. Verujemo i nadamo se da će sve biti kako treba - ispričala je Sandra.

Sandra je otvoreno pričala i o situaciji koja nas je sve zadesila uslede epidemije korona virusa, a obzirom da je u Srbiju doputovala iz Dubaija pred uvođenje vanrednog stanja, morala je da provede 28 dana u obaveznom karantinu, a da li je ispunjavala sve propisano proveravala je i policija, koja joj je svaki dan kucala na vrata.

- Dobro sam. Nigde nisam izlazila iz kuće i poprilično sam poludela. Pošto sam se pred vanredno stanje vratila iz Dubaija, morala sam da provedem 28 dana u izolaciji. Prvo 14, pa su produžili. Svakodnevno mi je dolazila policija na vrata da proveri da li sam kod kuće. Tražila sam test da uradim na koronu, ali su mi rekli da nema potrebe jer nemam simptome. Iskreno, to bi mi olakšalo i mogla bih da izađem do prodavnice, apoteke umesto majke, ona je starija, dijabetičar je i žao mi je što nju maltretiram. Našalila sam se sa majkom da kada sve ovo prođe, idemo da se vozimo kolima cele noći - rekla je pevačica.

Video: Kad platiš onda moraš i da pokažeš

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA