Boki 13 nastavlja da šokira tokom suđenja u slučaju "Reket":"Pred vama stoji sledeći lider"

Poznati šoumen je izjavio u četvrtak na ročištu u sudu u Skoplju da nakon završetka tog sudskog procesa planira da se bavi politikom

  • 8
Boki 13 Boki 13, Printskirn: Youtube/Televizija 24

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, prvooptuženi u slučaju "Reket", šokirao je svojom izjavom sve prisutne u sudnici tokom poslednjeg suđenja.

Boki 13 izjavio je u četvrtak na ročištu u sudu u Skoplju da nakon završetka tog sudskog procesa planira da se bavi politikom, jer je politički zatvorenik, prenosi portal 360stepeni.mk.

- Za vas će možda biti banalno, neki analitičari će se možda smejati misleći da sam poludeo, ali ovog trenutka kažem da pred vama stoji sledeći lider ove zemlje i da planiram da se bavim politikom - rekao je Jovanovski pred sudijom i ostalim prisutnim ljudima u sudnici.

Jovanovski je u višečasovnom svedočenju negirao navode optužbe da je uzeo novac od Jordana Kamčeva da bi uticao na tadašnju specijalnu tužiteljku da mu olakša položaj u istrazi "Imperija", u kojoj je taj biznismen prvoosumnjičeni.

Suđenje u slučaju "Reket", koje je pri kraju, nastavlja se u petak svedočenjem drugooptužene, razrešene specijalne tužiteljke Katice Janeve.

Podsetimo, Boki 13 je uhapšen 15. jula, prošle godine po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog reketiranja. On je uhapšen na graničnom prelazu sa Grčkom "Bogorodica", prilikom pokušaja da napusti Makedoniju.

Osim Bokija u slučaju "Reket" uhapšeni su i njegovi saradnici, biznismen Zoran Mileski, poznat kao Zoki Kičec i šefica Specijalnog tužilaštva Katica Janeva.

Video: Hapšenje specijalne tužiteljke Severne Makedonije Katice Janeve zbog afere Reket

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA