Umoran, prljav i znojav: Strugar slobodno vreme provodi na salašu i obavlja teške fizičke poslove

On je svoje slobodno vreme potpuno posvetio ovim životinjama, te provodi na jednom salašu izvan Beograda

  • 5
Hotel Beograd, crveni tepih Petar Strugar, Foto: ATA Images

Poznato je već da je glumac Petar Strugar (32) veliki ljubitelj životinja, a naročito konja, a svojom poslednjom objavom dokazao je i šta je spreman sve da učini za svoje ljubimce.

On je svoje slobodno vreme potpuno posvetio ovim životinjama, te ga provodi na jednom salašu izvan Beograda. No, kako izgleda jedan, nimalo lak dan ljudi koji se bave ovim poslom, pokazao je glumac svojom objavom na Instagram nalogu.

Naime, on je zob kojim se konji hrane, istresao iz džakova u veliko skladište gde se namirnica čuva. Objavio je tri fotografije i svoj naporan posao opisao u tri faze.

- Stigla zob. Prva faza: Popeti 32 džaka zobi u silos svojeručno. Druga faza: izručiti istu iz džakova u silos. Treća faza: lečenje od upale tri dana. Epilog: tona zobi je u silosu - napisao je glumac u opisu fotografije.

Njegovim pratiocima dopalo se što je glumac sasvim opušten, te im je pokazao i kako izgleda kada je prljav i neuredan zbog posla koji je morao da obavi, te su mu u komentarima ispod fotografije uputili komplimente, a jedna devojka ga je čak i zaprosila.

"Ne treba ti teretana, ovo je mnogo bolje", "Udaj se za mene, imam kombajn", "Kraljina", "Ako treba pomoć, tu sam", komentari su njegovih pratioca.

Kako Petar igleda dok radi teške poslove na salašu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Milica Todorović objavila snimak iz kreveta sa Petrom Strugarom

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica Adamov

    8. maj 2020 | 21:34

    Spas za opstanak nase planete lezi upravo u povratku prirodi i njenim korenima. Zdrava hrana i pitka voda su glavni uslov opstanka ljudske vrste. Petar Strugar je to dobro uvideo i posao stazama svojih predaka. To je jedann racionalan potez i za svaku je pohvalu.Mozemo samo pozeleti da u Srbiji bude vise takvih entuzijasta.

  • sara

    8. maj 2020 | 22:58

    Hoces li skinuti ovu torbicu sa noge?

  • Comi

    9. maj 2020 | 02:02

    Zaludan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA