≫ 

"Muškarac sa pivskim stomakom je “šarmantan”, a nedopustivo je da žena posle porođaja ima višak?!"

Hrvatska pevačica je osula paljbu po "hejterima" koji non stop ocenjuju pevačice po kilogramima, a ne po kvalitetu sadržaja koji plasiraju

  • 10
Nina Badrić Nina Badrić; Foto: Jelena Balić/Promo

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić (47) čvrtso je stala na stranu žena koje su osuđene zbog viška kilograma, nazvavši to "estetskim terorom".

Naime, pevačica je gostovala u emisiji "Friday live", voditeljke i hrvatske urednice Nevene Rendeli Vejzović, gde je komentarisala da se višak kilograma kod žena na estradi smatra velikom manom, dok ista situacija kod muškaraca može biti čak i "simpatična".

Badrićeva je spomenula Adel, koja je smršala čak 45 kilograma.

- Srećna sam prvenstveno zbog njenog zdravlja, zbog toga što je dobila bitku sa kilogramima. Ali ono što mi smeta jeste činjenica da se težina gleda i meri u našem poslu. To je takav estetski teror nad svakom pevačicom, da je već postalo degutantno. Najpre se komentariše kako izgleda, pa kako se oblači, a na poslednjem je mestu šta je ta osoba dala svojoj publici - rekla je ona.

A zatim se nadovezala i rekla kakvi su kriterijumi prema muškarcima.

- Taj teror je postao naporan na svakodnevnom nivou. Muškarac koji pet dana nosi istu odeću i ima pivski stomak je “šarmantan”, a žena koja posle porođaja ima kilograme viška, to je nedopustivo. Šalje se jedna "Instagram slika" stvarnosti koja je potpuno pokvarila estetske kriterijume - zaključila je Nina.

Nedavno je u jednom intervjuu govorila o tome šta je tajna njenog izgleda:

Nema tu tajne. Hvala mojoj divnoj majci na odličnim genima, a sve je ostalo trud i rad. I velika podrška moje porodice - otkrila je Nina.

Nina je jedna od retkih pevačica koju nismo imali prilike da vidimo oskudno odevenu u spotovima i na nastupima, a kako nam je rekla, za to nikad nije kasno.

Nina Badrić Nina Badrić; Foto: A. Nalbantjan

- Sad ću ja, nikad nije kasno. Pogledajte Nedu Ukraden, žena izglada bolje nego ikad. Što mi godine budu više išle ja ću sve manje odeće da nosim (smeh) - zaključila je pevačica.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. maj 2020 | 16:18

    To ti vidi sa svojim koleginicama a ne sa nama muskarcima.... One su te koje komplekse lece slikama posle porodjaja u kojima izgledaju top, pa kad dodje neka normalna zena i pokaze se posle porodjaja ispada uzasno..... nemoj tako sovinisticko da stavljas sve muskarce u isti kos.... sa koleginicama popricaj prvo, pogotovo sa ovim nasim “zvezdama” (padalicama).....

  • Jos jedna Nina

    9. maj 2020 | 16:14

    Niba Badrić je prava dama, odlicna pevačica i u pravu je.

  • BOB

    9. maj 2020 | 16:16

    Mnogo zgodna i sarmantna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA