≫ 

"Promašena", prva balada Anastasije Ražnatović: "Ovo je pesma koju je većina devojaka proživela"

- Koliko god da sve deluje kao beznadežno u nekom trenutku kajanja i mržnje prema sebi - navodi Anastasiju u opisu nove pesme

  • 12
Anastasija Ražnatović Anastasija Ražnatović Printskrin: Youtube/Anastasija Raznatovic

Anastasija Ražnatović obradovala je svoje fanove novom pesmom koja nosi naziv "Promašena". Ova numera, kako je Cecina ćerka pre nekoliko dana napisala na svom Instagram profilu, je balada.

- Ovo je pesma koju je većina devojaka proživela već kroz neki emotivni odnos u kome je nizala grešku za greškom i kasno shvatila šta dobija i šta gubi... Sve vremenom prođe, pa i bol.. Ili jednostavno naučite da živite s njim. Mada je sreća uvek tu negde iza ugla, čeka da je pustimo da priđe bliže. Pustite je. Koliko god da sve deluje kao beznadežno u nekom trenutku kajanja i mržnje prema sebi, važno je da znamo da svakoga čeka svoja sreća i da je život pored svih razocaranja i grešaka ipak jedan i jako lep. Voli vas vasa Anastasija.. . - napisala je Anastasija.

Na prvo slušanje, mnogi njeni fanovi su istakli da je u pitanju novi hit.

Poslušajte pesmu "Promašena":

Video: Neverovatan talenat: Anastasija pohvalila Breskvicu kako je otpevala njenu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA