≫ 

Oglasio se Sandrin partner i tvrdi: "Uzima tablete koje meša sa alkoholom"

- Kao otac koji je zabrinut za sina preduzeo sam sve mere i Sandru prijavio Centru za socijalni rad - rekao je V.B.

  • 28
Sandra Obradović Sandra Obradović Foto: Instagram/missobradovic

Sandra Obradović, nekadašnja manekenka i učesnica "Farme", tvrdi za Telegraf.rs tvrdi da je pretučena od strane njenog partnera V.B. s kojim ima dete.

- Nikako sam, evo me u Urgentnom centru. Pretukao me je, nije prvi put. Prijavljen je, ima zabranu prilaska. Uzeo mi je dete na silu, pod nekim osnovima, ne znam kako. Sad, evo sad, pre pola sata - priča uplakana Sandra za Telegraf.rs

U međuvremenu, oglasio se V.B. i navodi da je Sandru prijavio Centru za socijalni rad.

- Dva meseca imam problem sa Sandrom, koja se ponaša neodgovorno prema detetu. Radi se o tome da uzima tablete koje meša sa alkoholom i da je non-stop pijana kod bebe od sedam meseci. Kao otac koji je zabrinut za sina preduzeo sam sve mere i Sandru prijavio Centru za socijalni rad. Najpre sam pokušao da je urazumim, predložio sam joj da platim lečenje kao majci svog deteta, ali ona na to nije pristala. Centar je uzeo sve okolnosti u razmatranje i dodelio mi dete koje mi je na prvom mestu. Ono što je važno da je ona bila pod uticajem alkohola i to 2,10 što je pokazalo testiranje koje je obavila policija. O ostalim glupostima koje je ona iznela javno je neosnovano govoriti, s ozbzirom na to da se ona nalazi u policiji na trežnjenju. Ne znam kada će je pustiti, važno mi je samo da je dete na sigurnom i u krugu porodice - rekao je on za "Kurir".

Video: Pitali smo Beograđanke šta misle o nasilju nad ženama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA