≫ 

Prve slike na kojima se jasno vidi trudnički stomak: Aleksandra "prigrlila" bebu, pa otkrila termin

Aleksandra čeka dete sa 20 godina starijim Pecom, kog zovu Peca Kamagra, ali i Peca Vijagra

  • 11
Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić, Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić (23) u 4. je mesecu trudnoće, a sada je prvi put pokazala trudnički stomak koji je već vrlo očigledan.

Ona je rukama prigrlila stomak, pa otkrila kada joj je termin za porođaj.

- Termin mi je tu negde oko mog rođendana - napisala je. Njen rođendan je 1. oktobra, pa je vrlo izvesno da će naslednik biti isti horoskopski znak kao mama - Vaga.

Podsetimo, Aleksandra čeka dete sa 20 godina starijim Pecom, kog zovu Peca Kamagra.

U galeriji u nastavku pogledajte kako sada izgleda Aleksandra.

- Iskreno, prva trudnoća mi je bila skroz drugačija i mnogo sam je lakše podnela, ne znam da li su godine u pitanju i moja nesvesnot tog stanja u tom trenutku ili su to ipak hormoni... Zadnjih mesec i po dana sam prespavala, samo što se nisam srodila sa krevetom. Imala sam jake mučnine koje su me dovele u fazu i da ne jedem , od vode mi se povraćalo, a kamoli kada bih pojela nešto... Vidno sam i smršala bila, ali sada je hvala bogu sve dobro. Vraćam se u prvobitno stanje i psihički I fizički - rekla je nedavno Aleksandra.

- Peca mene, bila ja trudna ili ne, tretira kao princezu i trudi se da u svakom trenutku budem srećna i zadovoljna, da imam sve što mi je potrebno i da mi ništa ne fali... Mislim da je jedino u trenutnoj situaciji malo oprezniji od mene i da je jako skocentrisan na moje zdravlje da bude kako treba. Tera me da nosim masku, rukavice kada izlazim napolje, ne daj bože po kući da idem bosa, moram zdravo da se hranim i tako u krug - istakla je Aleksandra.

Video: Aleksandra Subotić objavila prvi snimak bebe koju čeka sa 20 godina starijim dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sponzor

    10. maj 2020 | 15:43

    Sa Cabarkapom se opekla, a od ovog ce bar dobiti stan i solidnu alimentaciju, naravno za koju godinu, kad ga sutne...😂😂😂

  • Ivana

    10. maj 2020 | 14:50

    Sta vam je Alex uradila pa je pljujete? Nije vise u rijalitiji niti u Veterniku niti smeta Bilji,DaviduDejanu,Ani? Nastavila svoj put a vi i dalje gledajte rijaliti i svoje glumce u njemu

  • 🍐

    10. maj 2020 | 12:13

    Ovaj Peca baš voli da...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA