Goca podržala vezu Šijana i Veljkove svastike, a ono što je rekla o Danijeli Rodić ženu će oduševiti

- Mada Mirku i treba neka čvrsta ruka, što mogu da vidim u Bojani - kaže Božinovska

  • 12
Goca Božinovska Goca Božinovska, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Goca Božinovska iskreno komentariše novu "snajku", nakon što su njen sin Mirko Šijan i svastaika Veljka Ražnatovića, lepa Bojana Rodić obelodanili svoju vezu.

Goca nam je otkrila da još uvek nije upoznala devojku svog sina, a kao razlog navela je vanredno stanje i obavezan karantin koji je važio za čitavu teritoriju naše zemlje.

- Nisam je još upoznala, s obzirom da je trajalo vanredno stanje. Oni su više vremena provodili tamo, kod njih u Titelu, tako da ima vremena, upoznaću je - rekla je Goca za TelegrafJETSET.

Iako još uvek nije imala prilike da upozna Bojanu, pevačica je na osnovu informacija koje su joj dali Mirkovi drugari već donela neki zaključak o Rodićevoj, a zatim je nahvalila i njene roditelje.

- Ono što mogu da kažem, iako je nisam upoznala, ali makar po priči njegovih drugara - da je izuzetna devojka, dobro dete, vredno. Mislim, uostalom, ja se vodim rečenicom "gledaj majku, biraj ćerku". Prosto, ja se držim tih starih stvari. Ako su ti otac i majka domaćini, vredni i kvalitetni ljudi, oni nikako nisu mogli da naprave decu koja ne valjaju. Tako da, sigurno da je dobro dete. Prosto, mladi su, imaju vremena da budu predobri, a imaju vremena i da prave greške. Tako da, što se mene tiče, samo neka se zabavljaju, neka uživaju, a ja se neću mešati, kao što nikad i nisam. Neka je najbolja ili najgora na svetu - to je moj sin izabrao i tu je tačka - priča nam Božinovska.

Pevačica je posebne pohvale iznela na račun Bojanine majke, Danijele.

-  Po njima se vidi da su ljudi koji su kvalitetni, vredni, da ne spavaju danima i noćima kako bi odgojili svoju decu i one lepe devojčice. Eto, gledam Bojaninu majku, žena lepa kao anđeo, kao lutka, a na sve to sposobna žena, puna snage. Znači takva žena ne može, a da ne vaspita decu kako treba - kaže Goca.

Goca tvrdi da se u ljubavni život svoje dece nikada nije mešala, ali je sigurna da njenom sinu treba samo čvrsta ruka, što donekele vidi u Bojani.

- Ja se nikada nisam mešala u izbor svoje dece, makar kada je ljubav u pitanju. Dok im je lepo i dok traje ja sam srećna neka uživaju, kad više ne bude to lepo ja sam im uvek tu rame za plakanje i ljubavne jade. Ne volim samo kad vidim da su mi deca nervozna, da živčanišu, da tuguju. Mada, Mirku i treba neka čvrsta ruka, što mogu da vidim u Bojani. Doduše, moj sin kada se zaljubi jako se veže i nikada ne vara svoje devojke, jer on kad voli - u stanju je sve da učini - kaže pevačica.

Pevačica nam je na kraju otkrila da je spremna da na porodičnom ručku upozna svoju potencijalnu snajku, kako to naši običaji nalažu.

- U mojoj kući ručak je uvek spreman i svako je uvek bio maksimalno ugošćen, tako da neće su nešto posebno pripremati, ručak je uvek na stolu, pa kad moj Mirko, domaćin ove kuće, bude odlučio da je vreme da upoznam Bojanu, tada ću je i upoznati - kaže neizmerno srećna Goca.

Slike zaljubljenog para pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Mirko Šijan i Bojana Rodić proslavili Uskrs na reci

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    11. maj 2020 | 14:02

    Ako tako gledas,onda su tvoja deca nikakva,ako se gleda po roditeljima 😀

  • Lana

    11. maj 2020 | 15:37

    Kuća im nameštena kao dvori, vidi se da je vredna i bogata familija a kcerke ko princeze.

  • 👍

    11. maj 2020 | 15:05

    Sve tri .... Sestre ... su preslatke ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA