≫ 

Viktorova seksi cica se baškari u Breninoj vili: Priča se da su deo kuće već sredili po svom ukusu

Živojinović i njegova lepša polovina žive u jednom delu kuće i svoj kutak su preuredili po svom ukusu

  • 2
Lepa Brena, vila, kuća, Viktor Živojinović, devojka, Sandra Miljaković Brena bi, kako stoje stvari, mogla da dobije prvu "pravu snajku", Foto: Telegraf, ATA Images

Viktor Živojinović i njegova devojka Sandra Miljaković navodno su započeli zajednčki život u vili Lepe Brene i Bobe Živojinovića na Bežanijskoj kosi.

Brenin sin i snajka navodno žive u jednom delu kuće, a čak su pre nekoliko dana primećeni da kupuju nameštaj.

Sandra je iz Brusa, dok u Beogradu studira srpski jezi i književnost. Ona radi i kao šminkerka i Brenu često šminka za javne događaje.

- Viktor i Sandra su nerazdvojni od prvog dana i baš se vole. On je čak zbog nje rešio drastično da smrša. Devojka ga je motivisala da istraje u dijeti i treninzima, pa je uspeo da skine čak 54 kilogramam - dodao je pomenuti izvor za Informer.

Brena i Boba navodno su oduševljeni što im se snajka uselila u kuću, te su dopustili da ona i njihov sin po svom ukusu preurede prostor u kojem žive.

- Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Brena je toliko oduševljena njenim umećem da je počela da je reklamira i na društvenim mrežama. Ona i Boba su čak i predložili da se Sandra preseli kod njih! Kod Brene i Bobe ima dovoljno mesta za sve, Viktoru su već namenili dobar deo vile u kome on boravi sa Sandrom - ispričao je izvor.

- Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Rešili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov nameštaj. Ona je izabrala novu spavaću sobu, a Viktor je bez pogovora sve platio. Odlepio je za Sandrom, ali još neće da se ženi. Rekao mi je da će o braku da pričaju tek kad ona završi fakultet - objasnio je izvor.

Njih dvoje su u vezi nešto manje od godinu dana, a navodi se i da je atraktivnoj plavuši Brenin sin prva velika ljubav.

- Sandra nije imala poznate momke, pa nije navikla na pažnju medija. Imala je nekoliko kratkih veza, a svojevremeno je pokušavao da je osvoji Marko Miljković! Oboje su iz Brusa i imaju zajedničke prijatelje, ali Sandra nikad nije želela da bude sa njim - zaključio je izvor.

Viktorova devojka je na svom Instagaram storiju objavila i fotografiju iz dvorišta vile na Bežanijskoj kosi, a uslikala se pored bazena Živojinovića.

Podsećamo, Viktor i Sandra zajedno su se prvi put pojavili u javnosti, 19. decembra, na premijeri predstave "Lepa Brena prodžekt" u Bitef teatru. Tada je zaljubljeni par pozirao sa Brenom i pratio predstavu u društvu pevačice.

Video: Brenin sin slavi rođendan u izolaciji, piju šampanj, ona mu peva pesmicu i udara zlatnim tučkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA