≫ 

Maja Berović objavila sliku sa majkom koja je za godinu dana drastično promenila imidž

Svi su primetili da je Majina majka mladolika, te izgeda kao da su ona i pevačica drugarice

  • 6
Maja Berović Maja Berović, Foto: Instagram/mayaberovicofficial

Popularna pevačica Maja Berović objavila je fotografiju sa svojom majkom Olgom koja je oduševila sve svojim izgledom, ali i promenom imidža u poslednjih godinu dana.

Maja je vešto krila svoje članove porodice koji žive u Bosni, sve do prošle godine kada je njena sestra Jelena Berovć bila na njenom nastupu, a zbog atrakivnog izgleda svi su je primetili.

Pevačica je u tom periodu prvi put pokazala kako izgleda i njena majka objavivši njenu fotografiju na društvenoj mreži, a zbog njenog mladolikog izgleda njeni pratioci bili su oduševljeni.

Berovićeva je sada na svom Instagram storiju podelila fotku sa majkom na kojoj njih dve poziraju zagrljene sa širokim osmehom na licu. Ono što je svima zapalo za oko jeste da Maja, za razliku od sestre, ne liči na svoju majku.

Olga je ranije imala dugu crnu kosu, ali se odlučila za pormenu, te sada ima skroz kratku kosu koja joj odlučno pristaje. Ona i Jelena imaju istu boju kose, dok je Maja plavuša. Takođe, pevačicina majka ima plave oči, dok su Berovićevoj tamno smeđe.

Maja je uz pomenutu fotografiju objavila i emotikon srca, a uvek je isticala da joj je možda najveću podršku i vetar u leđa u životu davala njena majka Olga.

Kako izgledaju pevačicina majka i sestra pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Maja Berović vrućim tverkom iz izolacije pozvala sve da ostanu kod kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA