Cela Juga nekada je obožavala hit seriju "Smogovci", a evo kako danas izgleda maleni Buco

Maleni Buco bio je najmlađi, ali i jedan od najsimpatičnijih i najupečatljivijih likova

  • 1
Buco iz serije

Buco iz serije "Smogovci", Printskrin: Youtube/TheSmogovci

Skoro četri decenije prošlo je od prikazivanja prve epizode tada megapopularne serije "Smogovci", a evo kako danas izgleda jedan od najupečatljivijih likova, maleni Buco, koga je maestralno odglumio Edin Breški.

Mnogi bi Edina danas jedva prepoznali, jer je u seriji počeo da glumi od svog ranog detinjstva, tačnije od svoje četvrte godine.

- Počeo sam da snimam sa četiri i po godine, znači, odrastao sam sa Smogovcima od četvrt pa sve do svoje 20. godine - rekao je Edin.

Ono što ostavi najveći pečat na jednu ulogu po čemu se pamti ceo život, jesu upravo njihove najsmešnije replike ili scena, a ono što se danas pamti kada najsmešniji trenutak kada je Buca u pitanju, jeste scena kada krišom jede pekmez i to prstom.

Edin je otkrio i zašto je baš on na audiciji odabran, odnosno zašto je filmska ekipa na audiciji odabrala baš njega.

- Kad sam došao sa mamom, uz sendvič i sok sam se raspričao za razliku od drugog dečaka sa audicije koji je bio sramežljiv. Zato sam postao Smogovac - otkrio je pre nekoliko godina Edin.

Buco se od svoje glumačke karijere oprostio i posvetio se nekim drugim stvarima. Ipak, celog života vodio je rat sa kilogramima, a upravo iz tog razloga pre nekoliko godina pokrenuo je svoj blog posvećen isharani i vežbanju te se posvetio novom, zdravijem načinu života.

Podsetimo, pre 38 godina emitovana je prva epizoda legendarne humoristične serije Milivoja Puhlovskog "Smogovci", nastale prema romanu Hrvoja Hitreca. Svakodnevne dogodovštine porodice Vragec na zagrebačkoj Peščenici snimljene su u 38 epizoda, odnosno šest sezona, a poslednja epizoda je emitovana 1997. godine.

Kako je Buco izgledao u seriju "Smogovci", a kako izgleda danas pogledajte u glaeriji u nastavku tektsa

Video: Srpski glumci poslali spot zahvalnosti Kini

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ROB

    12. maj 2020 | 13:47

    Sve sto je lijepo, dugo se pamti, danas djeca nemaju nesto kao nekad mi, droge, kriminal, plasticne gologuze i sta da vide i nauce od starijih. Sve se svodi samo na profit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA