"Ova žena je ostala u dvadesetim": Danica Maksimović u sedmoj deceniji pokazala savršeno telo

Glumica izgleda bar duplo mlađe, a komplimenti se samo nižu

  • 50
Danica Maksimović Danica Maksimović, Foto: Instagram/danymaksi

Proslavljena glumica Danica Maksimović ima 67 godina, a nizom fotografija na društvenim mrežama, na kojima je u prvom planu njena vitka figra oduševila je mnoge.

Danica pozira u prirodi, okružena zelenilom. Na sebi ima helanke i usku bluzu sa golim ramenima koja je istakla njenu liniju tela, a zbog savršene figure komplimenti na njen račun se samo nižu.

Maksimovićeva važi za jednu od najprivlačnijih žena na našoj javnoj sceni, iako je u sedmoj deceniji života, na izgledu joj mogu pozavideti i duplo mlađe pripadnice nežnijeg pola.

- Život je lep, treba ga znati živeti! - citiraću samu sebe, a vi razmislite! - napisla je Danica ispod niza fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu.

Nema sumnje da je svojim izgledom oduševila svoje pratioce, a zbog vitke figure, savršenog struka i zategnutog tela niko nije ostao ravnodušan, te su se komplilemnti nizali kako od muškaraca, tako i od žena.

"Danica,  kao vino, što starija, sve bolja", "Lepota i otmenost!", "Ovako izgleda zadovoljna žena", "Ova žena je osala u dvadesetim godinama svog života", neki su od komentara ispod objave popularne glumice.

Besprekoran izgled Danice Masimović u 67. godini pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: U kandžama alkohola: Oni su se borili sa porokom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    12. maj 2020 | 12:49

    Kakva linija u 67 godini!!!! Svaka cast!!! Gospodjetina!!!!

  • Neda Ukraden i Lepa Brena

    12. maj 2020 | 14:39

    Jos jedna baba hoce da bude devojka....🤨😂

  • Toma

    12. maj 2020 | 13:44

    Legendarna i uvazena glumica Danica Maksimovic je sinonim, prirodne lepote i duha, sa izuzetnom harizmom.licno je poznajem jos davne godine sa Kopaonika, druzeci se u mom ofisu Drzavne nov. Agencije. Verujte veoma neobična osoba, sa velikom emotivnoscu. Samo neka je Bog pozivi na mnogoja ljeta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA