≫ 

Maja Berović skinula nadogradnju i šminku, ukovrdžala kosu i pozirala u bade mantilu

Pevačica se rešila duge i ravne kose, barem na neko vreme

  • 10
Maja Berović Maja Berović/Foto: Instagram/mayaberovicofficial

Izgleda da je izlazak iz samoizolacije mnoge javne ličnosti posle dva meseca naterao da promene nešto na sebi, a uglavnom kod žena to uvek bude frizura.

Nakon što je Ana Nikolić predstavila fanovima novu, prvi put kratku frizuru, i Maja Berović se pohvalila na društvenim mrežama novim imidžom, koji je opisala kao "Medo Brundo izdanje".

Osim toga što je u bade mantilu, što je neuobičajeno jer je uglavnom fanovi viđaju golišavu ili u provokativnim kombinacijama, u pitanju je i nova frizura.

Ravnu kosu pevačica je zamenila kovrdžavom, i to sa krupnim loknama, a interesantno je i to da je na slikama koje je objavila nenašminkana.

S obzirom na to da je na prethodnim slikama koje je objavljivala imala dugu ravnu kosu, izgleda da je po izlasku iz karantina odlučila da se reši nadogradnje i nosi prirodnu dužinu. U malo drugačijem stilu.

Fanovi su joj ostavili komplimente navodeći da je lepa u svakom izdanju, kao i da im se sviđa i prva i druga varijanta frizure.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA