≫ 

Rada Manojlović priznala: "Dobila sam takvu šamarčinu, da mi je glava zvečala tri dana!"

Pevačica se prisetila jednog "nstašluka", koji će zbog posledica pamtiti do kraja života

  • 6
Rada Manojlović Rada Manojlović/Printskrin: Youtube/AmiG Show

Rada Manojlović je gostujući u emisiji "Amidži šou" ispričala jednu šokantnu stvar iz svog života, kada je sestri slomila ruku.

Rada je tada dobila šamar od tate od kojeg ju je bolela glava tri dana, kako je rekla, da joj više nikad ne bi palo na pamet da tako nešto uradi.

- Igrale smo se konjića i ja sam nju jahala, a pošto sam bila mnogo teža, desilo se da sam joj slomila ruku - ispričala je Rada u Amidžiju.

- Meni tad samo nije bilo jasno zašto su svi vrištali i bežali... Pa, tada je bio popularan jedan horor film i ja sam se samo igrala. To je bio prvi i jedini put da mi je tata zviznuo takvu šamarčinu, da mi je glava zvečala tri dana - smejala se Rada, kojoj tada, naravno, nije bilo nimalo smešno.

U pitanju je inače Radina dve godine mlađa sestra Marija, koja živi sa njihovim tatom u Četerežu, gde je i Rada provodila vreme izolacije zbog korona virusa, zajedno sa dugogodišnjim dečkom Harisom Berkovićem.

Video: Doživela sam konflikte i u kući, tada sam bila sa Milanom: Rada objasnila u kakvom je odnosu sa Sašom Popovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA