"Tišina, mrak, nigde nikoga na ulicama, samo policija..." Jovana Joksimović i dalje u strahu

Supruga Željka Joksimovića otvorila je dušu i otkrila kroz šta je prolazila u protekla dva meseca

  • 4
Jovana Joksimović Jovana Joksimović/Printskrin: TV Prva

Iako je bilo vanredno stanje u Srbiji, voditeljka Jovana Joksimović obavljala je svoj posao i tokom policijskog časa, a za to iskustvo kaže da joj uopšte nije bilo prijatno.

Jovana je otvorila dušu i priznala da se osećala nelagodno, pogotovo u vreme kada je pustim ulicama Beograda posle 17 časova, kada je bio na snazi policijski čas sve do 5 ujutro, odlazila da radi večernje emisije.

- Bila sam veoma oprezna, a i dalje sam. Korona nije nestala, koliko ja razumem stručnjake, i dalje je tu. Oslabio je intenzitet, ali virus nije nestao. Bilo je sablasno raditi u prvih nekoliko nedelja vanrednog stanja, pogotovo večernje emisije - ispričala je Jovana za "Story".

- Tišina, mrak, nigde nikoga na ulicama, samo policija. Ne oseti se čovek prijatno. Mi smo socijalna bića, volimo da se družimo, volimo jedni druge. Čudno je osamiti se, ali je i korisno. Imala sam vremena da jasno vidim šta su mi prioriteti - istakla je voditeljka.

Inače, Jovanu smo tokom vanrednog stanja gledali na Prvoj televiziji u večernjim emisijama, a nakon ukidanja vanrednog stanja vratila se jutarnjem programu "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

Video: Željko Joksimović: Jovana je imala moje CD-ove kad smo se upoznali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA