Mirka otkrila kako ju je "smuvao" Vujadin, njihov prvi poljubac je "pao" na nesvakidašnjem mestu

Mirka i Vujadin su inače bili drugari iz srednjoškolskih dana

  • 8
Vujadin Savić, Mirka Vasiljević Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević (29)danas uživa u vanbračnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem (29), sa kojim ima troje dece, a lepa glumica otkrila je kako su se pre nekoliko godina smuvali ona i fudbaler.

Njih dvoje su godinama pre nego što su otpočeli svoju ozbiljnu vezu, u više navrata su iskušavali svoju ljubav.

- Više puta smo ulazili jedan drugome u život i izlazili iz njega sve dok se nismo smuvali -  rekla je Mirka za Informer.

Mirka i Vujadin su inače bili drugari iz srednjoškolskih dana, a glumica je ispričala i kako ju je sadašnji vanbračni suprug smuvao.

- Bio je decembar, Sveti Nikola, on je tada bio na zimskoj fudbalskoj pauzi. Vraćali smo se sa žurke, tačnije ja sam ga vraćala. Vozila sam, a on je bio na suvozačevom mesto, jer je to veče pio. Kada smo stigli isped njegove kuće rekao mi je da je celu srednju školu čekao da bi mi rekao da mu se sviđam i da hoće da se smuvamo - ispričala je Mirka.

Ono što je možda najzanimljivije, a i ono što verovatno svaki par pamti jeste upravo prvi poljubac, a njihov je bio i više nego upečatljiv samo iz jednog razlog.

- Sećam se da je pored nas bio kontejner, a Vujadin se u tom trenutku našalio: "Našli smo mesto gde ćemo se prvi put poljubiti". Valjda nam je zato sada u životu tako lepo- ispričala je Mirka Vasiljević.

Video: Vujadin Savić i Mirka Vasiljević blistaju na venčanju godine

(N.L)

.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    13. maj 2020 | 19:42

    Baš vas briga za komentare. Bitno je, da je vama lepo. Živi bili i Bog vas čuvao.

  • 👍

    13. maj 2020 | 19:24

    Jako je tesko ... jako ... tesko ... jednom fudbaleru ... da smuva ...ufff ... uffff ... nije tebe smuvao On ... vec ... NJEGOV NOVCANIK ...

  • Made in ...

    13. maj 2020 | 22:37

    Jel to sin Duleta Savica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA