Nakon drame koja se odigrala ispred zgrade Sandrinog bivšeg dečka, manekenka tvrdi da je gurnuta

- Samo da vas obavestim da me je otac dotičnog gurnuo u hodniku pred policijom - tvrdi Obradovićeva

  • 13
Sandra Obradović Sandra Obradović, Foto: Instagram/missobradovic

Drama između Sandre Obradović i njenog bivšeg dečka V. B. se nastavila, kada je mankenka otišla da preuzme dete koje je dobila u vanbračnoj vezi s njim.

Naime, 13 .maja, nešto posle 19 časova, manekenka je puna dva sata provela ispred zgrade bivšeg dečka na Zvezdari gde je došla kako bi uzela sina, ali u tome nije uspela.

Policija je manekenku udaljila sa adrese i rekla joj da sutra može da preuzme zapisnik o tome da postoji odluka socijalne službe da se dete dodeli ocu i da ona ima zabranu prilaska, piše "Kurir".

Odmah nakon što je udaljena sa lica mesta, Sandra je za naš portal otkrila šta se dešavalo ispred zgrade uz tvrdnju da njen bivši dečko njihovo dete drži kod sebe iako mu nije dodeljeno starateljstvo, te i dok ju je on snimao i odgovarao da je dete sve vreme plakalo.

Sandra je za TelegrafJETSET otkrila da nema nikakvu zabranu prilaska detetu i tvrdi da je sve to izmišljotina njenog bivšeg dečka.

Manekenka se zatim obratila javnosti i objavom na svom Instagram nalogu, uz tvrdnje da je ovog puta pred policijom bila napadnuta od strane oca svog bivšeg dečka.

- Samo da vas obavestim da me je otac dotičnog gurnuo u hodniku pred policijom, na šta je policija odmah reagovala. Dete nisam uspela da uzmem, niti da ga vidim iako su im policajci predočili da oni u stanu dete drže van zakonskih mera i dozvola, a oni su se pozvali na nekog tužioca čije odobrenje mora da se čeka, a čije ime nisam dobila. Toliko! - tvrdi manekenka.

Sandra Obradović Printskrin: Instagram/missobradovic

Podsetimo, u subotu, 9. maja, Sandra je policiji prijavila svog dečka i optužila ga za nasilje u porodici, a nedugo zatim za medije se oglasio i njen dečko uz tvrdnje da je Obradovićeva alkoholičarka i da ne brine o detetu.

Agonija i drama između manekenke i dečka sa kojim ima dete ne prestaje već danima, a 13. maja pre incidenta koji se odigrao ispred zgrade V.B., manekenka je na svom Instagram nalogu sa svojim pratiocima podelila jezive snimke na kojima se vide povrede, ali i jedan od trenutaka kada ju je dečko udario.

Video: Pretučena, u ranama: Sandra nam je poslala jezive slike i snimak nasilja

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    14. maj 2020 | 08:38

    Kolika usta ima ova žena 😯😯😯

  • Ivan

    14. maj 2020 | 07:43

    Zasto mi je ova zena mutna? Ako ima potvrdu o starateljstvu policija postupa po tom papiru a ne po sopstvenom nahodjenju.

  • RSK 155

    14. maj 2020 | 00:31

    Pogledajte slike i sve je jasno Pametnom dosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA