≫ 

Struk nikad manji, farmerice vise: Kaća je drastično smršala, ali kaže da misli da više nije bolesna

- Ne merim se nikada, ali vidim da sam smršala po stvarima i najbolji pokazatelj su mi ogledalo i farmerke - kaže nam pevačica

  • 8
Dragica Zlatić, rođendan Dragice Zlatić

Katarina Živković, Foto: ATA Images

Pevačica Katraina Živković drastično je smršala, a kako nam je rekla svoju liniju dovela do savršenstva svakodnevnim treninzima dok je boravila u kućnoj izolaciji za vreme korona virusa.

Živkovićevoj je ranije dijagnostikovana insuinska rezistencija, a zbog trenutne situacije nije stigla da ode na kontrolu, ali smatra da je zajvaljujući ishrani i treninzima uspela da je se reši.

- Insulinsku rezistenciju sam imala pre godinu i po dana, baš dugo nisam otišla kod lekara, a zbog ove situaije nisu ni radili, moja doktorka koja mi je dala terapiju. Iskreno, mislim da više nemam insulinsku rezistenciju - počela je priču Katarina za Telegraf JETSET.

- Smršala sam jer treniram svaki dan, a hranim se bukvalno isto. Kako smo bili zatvoreni u kući, bolje da treniram, da radim nešto, nego da se nerviram. Tako sam i smršala. Sad mi je to nekako ušlo u naviku i mislim da neću prestajati sa treninzima - dodala je pevačica.

Katarina nam je ispričala da nije ljubitelj slatkiša i da je smršala, bar 7, 8 koliograma.

- Nikada nisam preterano jela slatkiše i ugljene hidrate. Što je super, ne volim nešto slatkiše, više volim neke slane stvari, tako da ih ni ne jedem. Nekad volim da pojedem parče hleba i neke grickalice, ali ništa preterano. Čokoladice ne, nemam potrebe za slatkišima. Kad se iznerviram moj organizam ne raži šećer, tako da se razlikuje od ostalih - rekla je pevačica.

- Ne merim se nikada, ali vidim da sam smršala po stvarima i najbolji pokazatelj su mi ogledalo i farmerke. Sad imamo možda oko 60 kilograma, a mislim da sam imala 7, 8 kilograma više - rekla nam je pevačica i dodala da je u prethodnom periodu kupovala garderobu onlajn.

- Nisam išla u kupovinu, danas sam saznala da su šoping centri otvoreni. Sve što sam kupovala u ovom periodu, uzimala sam karticom, sve onlajn i za to sam se plašila, otkud znam - ispričala je.

Kada se pojavila na rođendanu svoje koleginice Dragice Zlatić svi su primetili da je Katarina smršala, što je istakla belim pantalonama sa dubokim strukom i crnom topu preko kojeg je imala jaknu, a na njenom stomaku nazirali su se trbušnjaci.

Pevačica je svoj zdravstveni problem rešila ishranom i treninzima, a uskoro planira od ode na kontrolu.

- Sasvim slučajno smo otkrile kada sam uradila krvnu sliku, ona je posumnjala na to i onda uradile taj test opterećenja. Nisam znala, niti imala siptome. Konstatovala je da imam insulinsku rezistenciju, koja nije toliko strašna, i koja se da rešiti ishranom i treninzima. Čak mislim da je nemam više, trebalo bi ovih dana da odem na kontrolu - zaključila je Kaća.

Video: Katarina Živković otpevala čuvenu pesmu uz serije La Casa de Papel

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA