Fakultet završila čistom desetkom, a ni telo nije za manju ocenu: Šijanova ćerka je ozbiljna mačka

Ona je završila Fakultet za finansije i bankarstvo i ne voli eksponiranje u javnosti

  • 16
Zorana Šijan Zorana Šijan, Foto: Instagram/zoranasijan

Mlađa ćerka Goce Božinovske, Zorana Šijan koju je dobila iz braka sa ubijenim bokserom Zoranom Šijanom, prava je lepotica i na drštvenim mrežama ima skoro 20.000 pratilaca.

Goca iz braka sa Šijanom ima sina Mirka koji već neko vreme uživa u ljubavi sa svastikom Veljka Ražnativića, Bojanom Rodić. Pevačica iz prvog braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ima ćerku Jelenu Vučković koja se bavi pevanjem.

Međutim, pevačicina mlađa ćerka nije krenula stopama svoje majke, već je njejno zanimanje nema veze sa javnom poslom. Ona je pre sedam godina završila Fakultet za finansije i bankarstvo i to sa čistom desetkom.

Zorana je prava lepotica i privlači pažnju gde god da se pojavi, a na Instagramu na njene fotografije retko koji muškarac može da ostane ravnodušan, te dobija brojne komplimente na račun izgleda.

Mnogi smatraju da je ona lepotu i viktku figiru nasledila od majke Goce, koja ima 55 godina, a i dalje se može pohvaliti zavidnom linijom. Zorana ima tanak struk i zanosne obline, što svojom garderobom i te kako ističe.

- Presrećna sam što imam takvo dete. Moja ćerka je diplomirala u ponedeljak i to čistom desetkom. Ponosna sam jer je ona skoro sve ispiti dala dok sam bila na Farmi. Bila sam tri i po meseca na imanju u Lisoviću i Zorana je davala ispite. Kada sam došla kući ostao je samo jedan. Položila ga je, a u ponedeljak je oko pet diplomirala. Presrećna sam što imam takvo dete - rekla je ponosna Goca za "Kurir" pre 7 godina.

Video: Ljubi ga majka: Goca Božinovska srećna što joj se sin najzad smirio, a evo i zašto

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hit hitova

    15. maj 2020 | 21:00

    Dok je Goca bila na Farmi ,mesec i po dana, ćerka za to vreme dala sve ispite i završila fakultet🤔🤔🤣😂🤣😂 Ljudi moji da li je to mogućeeeee?!???

  • D

    15. maj 2020 | 17:56

    Dali su ove “zgodnice “ svesne toga da kada suzuju struk ovoliko izgledaju deformisane ?

  • Desha

    15. maj 2020 | 16:43

    Koji fakultet,Megatrend....,to i Stanija može da završi....!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA