Srpski reper nije završio ni srednju školu, jer je morao da izdržava porodicu: Sad je sve drugačije

- Završio sam životnu školu ili, kako bi neki rekli, uličnu školu, za koju smatram da je daleko važnija od bilo koje srednje škole ili fakulteta - rekao je reper

  • 11
Mili, Marko Milivojev Marko Milivojev, Printskrin: Youtube/Two Louder TV

Reper Marko Milivojev pozntiji pod umetničkim imenom Mili otkrio je da nije završio srednju školu, jer je u tom periodu bio prinuđen da prekine školovanje i počne svojim radom da izdržava sam sebe.

- Završio sam životnu školu ili, kako bi neki rekli, uličnu školu, za koju smatram da je daleko važnija od bilo koje srednje škole ili fakulteta. Iako nisam bio loš đak, škola me nikada nije zanimala. Uostalom, kada je trebalo da idem u srednju školu, morao sam da počnem da izdržavam sam sebe, tako da me je život naterao da prerano odrastem i zanemarim svoje obrazovanje - rekao je reper.

- Nije isključeno da ću u budućnosti nastaviti sa svojim obrazovanjem i upisati privatnu akademiju glume. Obrazovanje je važno i svaki put kada mi se ukaže prilika utičem na mlade da se školuju - dodao je Mili za Blic.

Reper se oprobao u drugoj vrsti umetnosti, u popularnoj seriji "Grupa" gde je tumačio lik Stanislava, sa kojim, kako kaže, nema puno sličnosti.

- Dobio sam velike pohvale od publike, naših najboljih glumaca, režisera, čak i od ljudi koji su nominovani za Oskara, što mi jako puno znači. Mnogo se razlikujemo. U tim godinama sam već izdržavao celu porodicu, živeo samostalno i bio jako ozbiljan u svakom smislu te reči i u svakom segmentu svog života, tako da između lika i mene nema nikakvih sličnosti, izuzev ljubavi prema patikama - rekao je reper.

Mili ne želi da eksponira javno svoj ljubavni život, a svoju lepšu polovinu, kada je ima, vešto krije od javnosti.

- Smatram da je moj emotivni status jedina stvar koja treba da ostane privatna. I da sam slobodan ili u vezi sa glumicom, pevačicom, manekenkom, top-modelom ili običnom devojkom, nikada nisam pričao o tome niti eksponirao svoj ljubavni život u javnosti. Moj ljubavni život je samo moja stvar - zaključio je reper.

Video: Mili: Počeo sam da produciram serije, ti projekti su super

(Telegrf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    15. maj 2020 | 17:03

    Ovo N.N.lice kaze-"ulicna skola je daleko vaznija od srednje skole ili fakulteta"????da je bar rekao da su u istom rangu!ko je ovaj lik???ko si ti covece???

  • Petar

    15. maj 2020 | 17:06

    Drukara

  • Mare

    15. maj 2020 | 18:16

    Na koji nacin je gospodin Mili izdrzavao svoju porodicu?Kojim se poslom bavio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA