≫ 

Toni Cetinski tvrdi da su mu svi profili hakovani, pokrenuo i grupu protiv vakcinisanja

- Od sada je sve na vama - poručio je muzičar koji vodi rat protiv vakcinisanja

  • 0
Toni Cetinski, status vakcina Toni Cetinski je veliki protivnik obaveznog vakcinisanja/Foto: ATA images, Shutterstock, Facebok/Tony Cetinski

Muzičar Toni Cetinski napravio je veliku pometnju u hrvatskim medijima kada je javno izneo svoj stav o vakcinisanju protiv korona virusa, a sada tvrdi da su mu hakovani svi profili na Fejsbuku, zbog čega je pokrenuo i grupu za sve koji dele njegovo mišljenje.

Nakon što je Toni javno rekao da je protiv obaveznog vakcinisanja, jedna radio stanica zabranila je emitovanje njegovih pesama, iako je jedan od najpopularnijih pevača u Hrvatskoj i u regionu, a pobunio se čak i hrvatski naučnik, prof. dr. sc. Gordan Lauc. Hrvatski mediji neprestano pišu o tome, a Toni sada grupom poziva istomišljenike da mu se pridruže. 

Podsetićemo i da je Toni u jednom svom obraćanju naveo kako smatra da svi imaju pravo na svoje mišljenje i iznošenje svojih stavova u deomokratskom društvu kakvo je predstavljeno danas.

Međutim, prema njegovim tvrdnjama, sada su mu svi profili hakovani, a javnosti se obratio sa privatnog profila.

- Svi moji profili su hakovani, tako da od sada je sve na vama. Jedino ako delite moje postove, možda možemo dopreti do većeg broja ljudi. Meni su smanjili raspon objava. Lukavi i perfridni, ali neka im Bog sudi. Amin - napisao je pevač i promovisao grupu "Imam pravo znati i odabrati".

- Uopšte se više ne plašim korone, plašim se trenutka kada krene represija i kada će krenuti nasilno da vakcinišu one koji ne žele da se vakcinišu. To me jako zanima i plaši. Ko će mene naterati da se vakcinišem ako ja to neću? Ko hoće, slobodno, nemam ništa protiv. Možete me ućutkati na neko vreme, ali me ne možete vakcinisati. Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo da se vakcinišemo, pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, ili nas uspavajte, pa silom vakcinišite - rekao je pevač ranije.

U ovome je pevača podržao fudbaler Dejan Lovren, a on i Toni u lajvu su stali na stranu Novaka Đokovića i njegovih stavova.

Video: Cela Hrvatska se buni zbog radija koji će emitovati cajke, a evo šta Toni Cetinski ima da kaže na tu temu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA