Čuveni bend ponovo na okupu: Spektakl TAP 011 na YouBox-u

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona

  • 13
TAP011 Foto: Andreja Damnjanović

U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih bendova devedesetih- Tap 011.

Bend u originalnom sastavu, predvođen Gocom Tržan i Ivanom Peters, ekskluzivno za YOUBOX korisnike izvešće svoje najveće hitove, među kojima su Televizor, Zbog tebe (Gaće) i Dosadan dan.

Svi YOUBOX korisnici moći će uživo da prate i učestvuju u koncertu koji će definitivno pomeriti granice i vratiti nas u neka druga vremena.

Prva domaća muzička striming platforma YOUBOX za manje od dve nedelje beleži rekordni broj preuzimanja i nalazi se na prvom mestu na IOS i Android listama muzičkih aplikacija u regionu sa preko 100.000 registrovanih korisnika.

YOUBOX aplikacija dostupna je svima, potpuno besplatno na App Store-u i Google Play prodavnici.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole 1111

    16. maj 2020 | 11:08

    Majstori onog vremena!!!!

  • Zvele

    16. maj 2020 | 12:03

    Ma oduševljavaju me odličan bend .Šteta što su se rasturili.Kakva su to bila bezbrižna vremena .Goca ma ribetina generacijo nedaj se .....

  • Dunja

    16. maj 2020 | 11:52

    Opa vidi je Gordana kakva mačketina bila, oh oh Dragi gledaoci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA