≫ 

Devojke iz grupe "Hurricane" poslale snažnu poruku na "Evroviziji", a od Hrvata dobile 12 poena

Ove godine takmičenja na "Evroviziji" neće biti, ali su se predstavnici svih zemalja obratili publici

  • 1
Članice grupe Članice grupe "Hurricane", Printskrin: Youtube/Eurovision Song Contest

Devojke iz popularnog sastava "Hurricane" koje su trebale da predstavljaju Srbiju na večeranjoj "Evroviziji" sa pesmom "Hasta la vista", obratile su se evrovizijskoj publici.

Kako zbog korona virusa popularno muzičko takmičenje ima drugačiji format, devojke su se uključile u program uživo i poslale jasnu poruku milionskom auditorijumu.

- Trebalo bi da se fokusiramo na lepe stvari, da učimo nove jezike, na primer, da radimo na sebi. Ostanite kod kuće, posvetite se vašim najmilijima, budite dobro! - poručile su one, a predstavnik Hrvatske, Damir Kedžo u svom obraćanju istakao je da bu upravo njima dao 12 poena.

- 12 poena bih dao našim komšijama, Srbiji! - rekao je Damir sa osmehom na licu, a voditeljka nije mogla da sakrije osmeh nakon njegove izjave.

Publika je mogla da pogleda emotivan spot za pesmu "Molitva" naše evrovizijske pobednice Marije Šerifović, koja je nakon 13 godina ponovo oduševila svet.

Voditelji su otvorili veče pozdravivši Evropu i Australiju, a u jednom od kadrova na samom početku videli smo i kadar iz Beograda.

Video: Love&Live: Hurricane - Mashup - Ja bih te sanjala, Tek je 12 sati, 1003 (Uživo) (2020)

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goga

    17. maj 2020 | 10:35

    Damir bolje peva nego što ima ukusa. Mora da je bacio oko na jednu inače teško.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA