Marijina video razglednica Beograda uz "Molitvu" rasplakala Evropu: Toliko dobro, da boli...

Potresan spot Marije Šerifović za čuvenu "Molitvu" sinoć je otišao u svet, a sa njim i slike praznog Beograda u doba korone

  • 32
Marija Serifovic korona spot Marija Šerifović i spot "Molitva"/Printskrin: Twitter/futomaki, Printskrin: Youtube/Marija Serifovic

Pobednica Evrovizije 2007. godine, Marija Šerifović, sinoć je celom svetu predstavila novi spot za čuvenu "Molitvu" i Beograd pokazala u potpuno drugačijem svetlu. 

Spot je premijerno emitovan za vreme Eurosonga, koji je ove godine prvi put otkazan, ali u čast festivala uživo emisija emitovana je na nešto drugačiji način. Slike Beograda otišle su u istoriju, a "Molitva" će zasigurno obeležiti još jedan period.

Pobednika sinoć nije bilo, ali sve zemlje su iz ove situacije izašle kao pobednici.

Pobednik je sinoć bila i naša Marija Šerifović, koja je Srbiju i Beograd na vrlo emotivan način predstavila celom svetu. I nema ko se nije naježio, nema kome nisu zasuzile oči dok su išli kadrovi praznih beogradskih ulica za vreme policijskog časa, velikih medicinskih radnika u skafanderima i pod zaštitnom opremom, uplašenih ljudi i dece sa maskama...

Marija je još jednom pokazala koliko je veliki umetnik, koliko je velikog srca, čak i u ovo doba pandemije korona virusa, koja je hendikepirala ceo svet.

Utisci i reakcije na novu verziju "Molitve" jedinstvene su kao i sam spot. Reagovale su Marijine brojne kolege, kako iz zemlje, tako i iz regiona, a sudeći prema komentarima i njih i fanova - nema koga ova tri i po minuta nisu rasplakala.

Među oduševljenima su: Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Tijana Dapčević, Nina Badrić, Jelena Bačić Alimpić i mnogi drugi.

Slike komentara sa Instagrama:

A evo šta kaže Tviter:

Ukoliko niste sinoć, evo prilike da pogledate potresan spot za Marijinu "Molitvu", koji je nastao u doba COVID-19 i koji je oduševio Evropu. 

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bravo

    17. maj 2020 | 14:12

    nisam Marijin fen ni malo. ovaj spot i njeno pevanje me je rasplakalo do besvesti i nazad. to je cista lepota i kvalitet i tako Srbija treba da se predstavlja. raduje me da se nije pojavio niko od kompromitovanih pevaljki sa ogromnim dekolteom...itd... zaista mozda najjaci nastup sinoc! bravo za sve zaista talentovane ljude koji su ovo napravili.skromno,istinito i duboko.

  • Maja

    17. maj 2020 | 13:11

    Bravo Marija i hvala mnogo!!!!❤️❤️❤️❤️

  • E

    17. maj 2020 | 13:31

    Bravo kraljice!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA