≫ 

"Dugo mi je trebalo da se odvežem od ovog stanja, da počnem da komuniciram, da se ne bojim..."

Nataša Bekvalac je posle dva meseca prvi put izašla iz kuće, a svoja osećanja podelila je sa fanovima

  • 1
Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac/Foto: Instagram/bekvalceva

Nataša Bekvalac je protekla dva meseca provela u izolaciji sa svojim ćerkama Hanom i Katjom u Čeneju, gde je bila daleko od svih dešavanja, ljudi i svakodnevice. 

Čini se da je lepoj Nataši to i prijalo, ako izuzmemo neprijatnost koju je doživela kada joj je nepoznati fan upao na imanje, međutim, došlo je vreme za povratak u realnost. Iako je do pre samo nekoliko dana realnost bio baš onaj drugačiji, pandemijski život.

Posle šezdesetak dana pevačica je izašla iz kuće, a kao i većina žena, prva stanica bila je frizerski salon. Nakon što se pohvalila sveže ofarbanom kosom, Nataša je objavila još jednu poruku kojom se obratila svima na Instagramu, a u kojoj je navela koliko joj teško padaju promene i privikavanje na nove okolnosti. Ali, isto tako, i da se raduje ponovnom druženju sa publikom, kojoj uskoro priprema nešto novo.

Dugo mi je trebalo da se "odvežem" od ovog stanja, da počnem da komuniciram sa ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto...da se ne bojim... Čudan neki period, još jedna lekcija, vraćanje na put koji je jedini ispravan...na put ljubavi...

- Čim sam otpustila strah, udahnula slobodu, počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija. Počela je ponovo da mi se dešava muzika... Polako ulazim u proces stvaranja albuma, radujem mu se kao da mi je prvi...i jeste prvi! Ulazim kao nova, spremna za novo, kao da nikada do sada nisam to radila, kao da nemam iskustva, predivno je - poručila je Nataša.

Nataša je, inače, i jedna od prvih domaćih pevačica koja je zakazala svoj nastup, pa će pred publiku već početkom juna.

Video: Lepa Nata ume i da kosi, latila se i pravih muških poslova

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA