≫ 

"Danas sam mogao da poginem": Gastoz prikuplja donacije od fanova dok boravi na Tajlandu

Nenad na Tajlandu snima klipove i redovno obaveštava svoje fanove gde je i šta radi

  • 26
Nenad Marinković Gastoz Printskrin: Youtube/Gasttozz

Nenad Marinković Gastoz već neko vreme boravi na Tajlandu, jer je nakon putovanja odlučio da u vreme epidemije korona virusa ostane na Tajlandu gde se dobro provodi.

Gastoz redovno snima klipove i objavljuje ih na Jutjubu, a u jednom uživo obraćanju na pomenutoj platformi prikupljao je novčane donacije svojih fanova.

- Nastavite da šaljete svoje novčanice meni, šaljite ih u što većem broju, večeras bez 200 evra neću da idem da spavam - rekao je Gastoz dok je pio pivo.

Nenad se požalio i da ne ide za Bangkok, jer su zbog virusa svi letovi otkazani. On je otkrio da će za 20 dana platiti oko 800 evra stanarine.

- Danas sam mogao da poginem, ako se saosećate sa mnom slobodno donirajte 5, 10, 50, 100 evra! Napravio sam dva sra*a, mnogo sam se opustio što se tiče motora, mislim da sam čak uganuo ruku - žalio se Nenad ljudima koji prate njegove videe na Jutjubu i Instagramu.

Podsećamo, Gatsoz se nedavno našao u žiži interesovanja javnosti kada je u Zadruzi otkriveno da je njegova bivša, Luna Đogani, na dan pomirenja sa sadašnjim dečkom Markom Miljkovićem, tajno bila u kafiću sa njim.

Video: Zadruga Specijal: Luna i Marka pokušala da poljulja Anabela, a ipak je njihova noćna mora Gastoz

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boby

    17. maj 2020 | 19:14

    Pa zar stvarno ima budala koji šalju novac..😀

  • ...

    17. maj 2020 | 19:17

    Ne bih ti poslala 10 din. Stvarno strasno. Lik pije pivo na Tajlandu i trazi da mu "fanovi" placaju stanarinu. Pa ahahahahahah

  • Sasa

    17. maj 2020 | 19:31

    Molio bih da se javi neko od ovih ljudi koji mu uplacuju, cisto da vidim zasto mu uplacuju, koji su to razlozi i motivi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA