≫ 

Bila je devojka sina Dragana, a on njegov suparnik: Danas su par u seriji "Igra sudbine"

Pričalo se o zajedničkoj sceni Zorice, njenog dečka i sina Dragana, a neke od replika su i prepričavane

  • 0
Olja Lević, Stevan Piale Secena iz serije "Selo gori, a baba se češllja", Printskrin: Youtube/brkicObrez

Glumac Stevan Piale tumači lik Luke Kanačkog u hit seriji "Igra sudbine", a glumica Olja Lević igra njegovu devojku, sekretaricu Milu. Njih dvoje igrali su u seriji "Selo gori a baba se češlja", a malo ko je shvatio o kome se radi.

Olja je bila Zorica, devojka koju je sin Dragan, kojeg je tumačio Nenad Okanović, želeo da oženi, što se na kraju serije i desilo, dok je Stevan igrao njenog dečka. O njihovoj zajedničkoj sceni tada su svi pričali i prepričavali repliku koju je izgovorio Nenad Okanović.

Zorica i njen tadašnji dečko bili su ispred škole kada se pojavio sin Dragan, a tokom razgovora, rekao je nešto što je nasmejalo sve: "Ti mislis, da ako si metno taj zejtin na glavu, da si mnogo pametan".

Iako je poslednja epizoda serije "Selo gori, a baba se češlja", emitovana početkom januara 2017., pre 3 godine, mnogi na prvi pogled nisu povezali glumce koji su tumačili Zoricu i njenog dečka i jedne od glavnih junaka serije "Igra sudbine".

Olja i Stevan su se fizički promenili, a mnogima su na prvi pogled delovali poznato, ali se retko ko setio da su upravo oni akteri hit scene sa Okanovićem.

Zajedničku scenu sina Drgana, Zorice i njenog dečka pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: U četiri zida sa Stevanom Pialeom: Evo ko je u njegovom domu hteo da prekrši policijski čas

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA